Status

Verkocht


Soort object

2-onder-1 kapwoning


Perceel

331 m²


Wonen

circa 99 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan een rustige straat aan de rand van Wouw gelegen een nette 2-onder-1 kapwoning met oprit, garage en diepe tuin met tuinberging. Het geheel is gelegen op een perceel van 331m². Deze woning bevindt zich op loopafstand van de dorpskern van Wouw en hier vindt u dan ook alle voorzieningen waaronder een supermarkt, overige winkels (kleinschalig maar gevarieerd), enkele horecagelegenheden, basisscholen en sportverenigingen. Door de centrale ligging ten opzichte van o.a. Roosendaal en Bergen op Zoom is de bereikbaarheid goed te noemen.

De woning dateert van omstreeks 1965 en is later voorzien van een aanbouw waar nu de keuken en bijkeuken in zijn gerealiseerd. De kozijnen van de woning zijn uitgevoerd in hout en voorzien van dubbele beglazing, daarnaast is de gehele woning voorzien van rolluiken. Verwarming, alsmede de warmwatervoorziening geschiedt middels een HR-combi ketel. De woning beschikt over een energielabel E.

Woonoppervlakte: circa 99m²
Perceeloppervlakte: 331m²

Indeling

Begane grond
Binnenkomst in de hal met direct links een deels betegeld toilet, de trapopgang en een kelderkast. Rechts vindt men de meterkast. Een vloer van laminaat, houten schrootjes wanden en stucwerk plafond. Via het eetgedeelte toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote ramen welke zorgen voor een fijne lichtinval. De kamer is voorzien van eenzelfde laminaatvloer. In het eetgedeelte zijn de wanden voorzien van lambrisering en in de woonkamer van behang. De kamer heeft een Agnes platen plafond. Aansluitend de halfopen keuken in L-opstelling met een tegelvloer. Het keukenblok is eenvoudig van aard en voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. In het dak bevindt zich een lichtkoepel voor extra daglicht. Vervolgens komt men in de ruime bijkeuken (circa 12m²) met eveneens een tegelvloer, deels betegelde wanden en houten schrootjes plafond. In de bijkeuken zit de wasmachine- en droger aansluiting, de C.V.-ketel en een wasbakje. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken. De keuken en bijkeuken zijn in de aanbouw gesitueerd welke is voorzien van een plat dak.

Verdieping (betonvloer)
Een overloop met laminaatvloer en lambrisering tegen de wanden. Volledig betegelde badkamer met een douche en vaste wastafel. Slaapkamer aan de voorzijde (ca. 6,7m²) met een laminaatvloer, behang wanden en een kunststof schroten plafond. De kamer heeft een vaste kast en een groot raam, waardoor het een lichte kamer is. Slaapkamer aan de linker-achterzijde (ca. 9m²) met een laminaatvloer, behang wanden en kunststof schroten plafond. Aan de rechter-achterzijde een slaapkamer (ca. 13,5m²) met eveneens een laminaatvloer, behang wanden en boardplafond.

Zolder
Middels een vlizotrap vanaf de overloop te bereiken bergzolder met een nokhoogte van 1.90m.

Garage
Vrijstaande stenen garage met plat dak. De garage heeft een betonvloer en een oppervlakte van circa 18m².

Tuin
Nette aangelegde en goed onderhouden tuin. De tuin beschikt over een groot terras, een gazon en volwassen beplanting. In de tuin achter de garage een houten tuinberging (ca. 8,5m²) en achter de aanbouw een kleinere tweede houten berging (ca. 3m²) genoeg ruimte dus om je tuingereedschap of fiets op te bergen.

Algemeen
– Rustige ligging met dorpskern op loopafstand;
– Garage en eigen oprit;
– Geheel voorzien van rolluiken
– Goed onderhouden

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden