Verkoopbegeleiding

Wij loodsen je door het gehele verkooptraject

Neem contact op

Woningen

Bij het verkopen van je woning kun je de hulp van een goede makelaar niet missen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je probleemloos door het gehele verkooptraject loodsen.

De eerste stap is natuurlijk het bepalen van een reële vraagprijs. Bij ons ontvang je vooraf altijd een vrijblijvend verkoopadvies van de woning en aan de hand daarvan zullen we samen de te volgen verkoopstrategie bepalen.

Met ons uitgebreide promotiepakket zorgen we ervoor dat je woning goed onder de aandacht komt bij potentiële kopers. Hierbij maken we gebruik van professionele fotografie, hoogtefoto’s (of drone-opname), 360°-foto’s en plattegronden met een meetrapport. We zetten de woning op Funda (evt. Funda in Business), onze eigen website en natuurlijk op onze sociale media kanalen.

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. De prijsonderhandelingen verlopen vanzelfsprekend ook via ons. De makelaar zal je hierin begeleiden en adviseren, zodat er een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst wordt behaald. Na overeenstemming over de koopsom met de koper, nemen wij zorg voor alle randzaken. Wij stellen een koopovereenkomst op, controleren de concept leveringsakte op onjuistheden en doen, samen met jou en de kopers, de inspectie voor de definitieve overdracht.

Gedurende het gehele verkooptraject zullen wij je uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de verkoop van de woning.

Agrarisch & Landelijk Vastgoed

Als je een agrarisch bedrijf gaat verkopen, komt hier veel bij kijken. De regelgeving is complex en wijzigt vaak. Hoe bepaal je de juiste vraagprijs? Zijn er toekomstige planologische ontwikkelingen te verwachten? Heeft de verkoop fiscale consequenties?

Wij zijn al jaren werkzaam in deze markt en hebben dus veel praktijkervaring. Daarnaast kunnen we door middel van een gedegen opleiding én jaarlijkse bijscholing alle bovenstaande vragen beantwoorden. Wij komen graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Neem contact op

Wezenbeek Makelaardij is specialist in agrarisch onroerend goed én de particuliere woningmarkt. Welke vraag je ook hebt; ons team helpt je graag en voorziet je van passend advies.

Neem contact op