Aankoopbegeleiding

Wij ontzorgen je tijdens het hele aankooptraject

Neem contact op

Op zoek naar jouw droomwoning?

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een makelaar in te schakelen als je een woning of agrarisch bedrijf gaat kopen. Toch is dit wel verstandig. Natuurlijk kost een makelaar geld, maar in het algemeen verdien je de kosten ruimschoots terug door het kunnen bedingen van een gunstigere prijs. Daarnaast kunnen we helpen problemen te voorkomen en heb je, bij ons als NVM-makelaar, de garantie dat alles goed en duidelijk geregeld is.

Wij kunnen door onze praktijkervaring je optimaal van dienst zijn. Wij kennen de regio en weten wat er speelt. In de huidige markt is het kopen van een woning nog niet zo eenvoudig. Doordat wij lid zijn van de NVM weten wij vaak net wat eerder wat er op de markt gaat komen en kunnen we hier direct op inspelen. Dit kan jou als woningzoekende net dat streepje voor geven op het aankopen van jouw droomwoning.

De agrarische markt

Zoals eerder genoemd zijn wij ook thuis in de agrarische markt. We kunnen je niet alleen begeleiden bij de aankoop van een plek voor jouw agrarische bedrijf, maar ook wanneer je deze zou willen verplaatsen of uitbreiden. De agrarische markt fluctueert constant, het is echt een kwestie van vraag en aanbod. Wij zorgen ervoor dat je een reël bod uitbrengt en ondersteunen je tijdens het verdere onderhandelingsproces. Mede door onze ervaring met het taxeren van agrarisch onroerend goed, kunnen wij je hier uitstekend bij adviseren.

Dankzij onze expertise in zowel de woning makelaardij als de agrarische makelaardij weet je zeker, dat je geen kat in de zak koopt!

Meer weten? Neem contact op

Wezenbeek Makelaardij is specialist in agrarisch onroerend goed én de particuliere woningmarkt. Welke vraag je ook hebt; ons team helpt je graag en voorziet je van passend advies.

Neem contact op