Te koop gevraagd: Agrarisch vastgoed

Neem contact op

Te koop gevraagd!

Wij zijn doorlopend op zoek naar mensen die overwegen hun agrarisch bedrijf of landbouwgronden te verkopen voor potentiële kopers in ons zoekersbestand. Wij richten ons hierbij voornamelijk op de regio West-Brabant.

Agrarisch vastgoed / Landbouwgrond

Voor de meeste ondernemers is het verkopen van agrarisch vastgoed geen dagelijkse kost. Juist daarom is het fijn een betrouwbare partij te vinden met kennis van zaken in en rond de regio om u te helpen met de verkoop hiervan. Onze makelaar neemt u de cruciale zaken rondom de verkoop uit handen en voert uiteindelijk een scherpe onderhandeling ten behoeve van de beste prijs voor uw agrarisch vastgoed. De makelaar treedt namens u op en zal in elke fase van de verkoop uw belangen behartigen.

Zoals eerder al even benoemt, heeft de makelaar veel kennis van de lokale markt, een groot netwerk en weet hij precies wat er bij het verkopen van agrarisch vastgoed komt kijken. Hij kan u adviseren op het gebied van fiscale en juridische aspecten, vergunningen en rechten. Daarbij helpt hij bij het bepalen van de juiste verkoopprijs en onderhandelingsstrategie. We kunnen u in het gehele proces ontzorgen, maar uiteraard ook een gedeelte hiervan.

Naast agrarische bedrijven is landbouwgrond ook een belangrijk aspect binnen het agrarisch vastgoed. Onze potentiële kopers in ons zoekersbestand zijn met name op zoek naar landbouwgronden, zand- of (lichte)kleigrond, in de regio West-Brabant. Aarzelt u dan ook niet om ons hiervoor te benaderen.

Interesse gewekt?

– Altijd een vrijblijvende waardebepaling
– Direct en persoonlijk contact, no nonsense!
– Scherpe voorwaarden
– NVM-makelaar aangesloten bij de kamer Agrarisch & Landelijk Vastgoed
– Groot netwerk en kennis van de regio

Spreekt dit je aan? Onze makelaar komt graag eens bij je op de koffie! Neem contact met ons op via onderstaande button voor het inplannen van een afspraak.

Meer weten? Neem contact op

Wezenbeek Makelaardij is specialist in agrarisch onroerend goed én de particuliere woningmarkt. Welke vraag je ook hebt; ons team helpt je graag en voorziet je van passend advies.

Neem contact op