Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

8.696 m²


Wonen

circa 137 m²


Slaapkamers

4

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan een doodlopende straat in het buitengebied van Roosendaal gelegen een vrijstaande woning met vrijstaande garage en schuur op een perceel van 8.696m². Op fietsafstand van deze woning bevindt zich het centrum van Roosendaal. In het centrum van Roosendaal zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Er is een uitgebreid winkelaanbod en een bruisende binnenstad. Ook andere steden, zoals Bergen op Zoom en Rotterdam, zijn goed te bereiken middels de nabijgelegen snelweg.

De woning dateert van omstreeks 1959. In de jaren ’80 is de woning grondig verbouwd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voor het grootste gedeelte voorzien van dubbele beglazing. Verwarming van de woning geschiedt middels een gasgestookte C.V.-ketel inclusief de warmwater voorziening. Daarnaast is er in de woonkamer ook een houtkachel aanwezig.

De woning biedt veel mogelijkheden en kan, met niet al te grote aanpassingen, naar wens ingericht worden.

Woonoppervlakte: circa 146m²
Perceeloppervlakte: 8.696m²

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met laminaatvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. De meterkast en trapopgang naar de verdieping bevinden zich eveneens in de hal. Vanuit de hal is de woonkamer te betreden. Deze woonkamer is gelegen aan de linkerzijde van de woning en is uitgevoerd met een eiken houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een houtkachel en een vaste kast.
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich nog een zitkamer, welke ook heel goed dienst kan doen als thuiskantoor of speelkamer voor de kinderen. Voorzien van laminaatvloer, granol wanden en balkjesplafond. Vanuit de woonkamer is eveneens de half open eetkeuken te betreden. De eetkeuken heeft een plavuizen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Het houten keukenblok is voorzien van een gasfornuis, combi-magnetron, vaatwasser en afzuigkap.
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen. Deze is uitgevoerd met een tegelvloer, deels betegelde, deels stucwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Via de bijkeuken is tevens een volledig betegeld toilet met handwasbakje en een betegelde badkamer met wastafel en douche te bereiken. Beide ruimtes hebben een houten schrootjes plafond. Tot slot is er een was- / C.V.-ruimte, waar zich de wasmachine aansluiting bevindt en de C.V.-ketel is gesitueerd.
De gehele benedenverdieping, uitgezonderd de bijkeuken, is voorzien van rolluiken.

Verdieping
Vanuit de hal is de verdieping te betreden. De overloop, voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond geeft toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een laminaatvloer, deels granol, deels behang wanden en een schrootjes plafond. Twee slaapkamers aan de achterzijde met vloerbedekking, granol / behang wanden en een schrootjes plafond. De betegelde badkamer gelegen aan de voorzijde met een dakkapel heeft een ligbad en een vaste wastafel. Het betreft een houten verdiepingsvloer.

Tuin
De tuin bevindt zich rondom de gehele woning. Er is een bestrate oprit zowel aan de zij- en voorkant van de woning. Naast een royale oprit welke plaats biedt aan meerdere auto’s is aan de achterzijde een ruim terras met overkapping gelegen. De ideale plek voor een mooie buitenkeuken, in een fraai aangelegde tuin met een variatie aan beplanting en bomen. Tevens biedt de tuin, in combinatie met de aanwezige opstallen, meer dan voldoende ruimte voor het houden van hobbydieren.

Garage / schuur
Vrijstaande stenen garage/schuur, met stucwerk wanden aan zowel de binnen- als buitenzijde. Stalen kanteldeur, betonvloer en voorzien van elektra. Dak met golfplaten gedekt. Mooie lichte schuur door de grote raampartijen aan de bovenzijde. De garage heeft een oppervlakte van circa 60m².

Schuur
Royale vrijstaande schuur opgetrokken uit metselwerk en dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Stalen spanten, betonnen vloer en een overheaddeur. De schuur is voorzien van elektra, ramen en lichtdoorlatende dakplaten. De schuur heeft een oppervlakte van totaal circa 130m².

Algemeen
– Op fietsafstand van het centrum van Roosendaal gelegen;
– Asbesthoudende golfplaten op het dak van de schuur;
– Nabij uitvalswegen richting bijvoorbeeld Rotterdam, Breda, Antwerpen;
– Ruim perceel van maar liefst 8.696m².;
– Bestemming “wonen-2” en deels “agrarisch”.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden