Status

Beschikbaar


Soort object

Half vrijstaand


Perceel

223 m²


Wonen

circa 90 m²


Slaapkamers

1

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Op loopafstand van de dorpskern van Dinteloord gelegen een moderne half vrijstaande woning met stenen tuinberging, overkapping en fraai aangelegde tuin. Dit alles is gelegen op een perceel van 223m². De woning is in 2022 nagenoeg geheel gemoderniseerd en de tuin, op het westen georiënteerd, is maar liefst 22 meter diep. In de dorpskern van Dinteloord zijn verschillende voorzieningen te vinden zoals diverse winkels, een supermarkt, sportverenigingen en enkele horecagelegenheden. Uitvalswegen richting onder andere Rotterdam, Breda en Antwerpen bevinden zich eveneens binnen handbereik.

De woning dateert van oorsprong van omstreeks 1924, maar is gedurende de jaren verbouwd en vergroot. De laatste verbouwing dateert van 2022 / 2023 waarbij de gehele begane grond is gemoderniseerd. Zo zijn er nieuwe geïsoleerde vloeren aangebracht, geluidsisolatie bij de scheidingsmuur en het plafond in de woonkamer en de indeling is (deels) gewijzigd en ook de keukeninrichting is vernieuwd. Tevens is in 2023 de zijgevel geïsoleerd aan de buitenzijde en is er een grote dakkapel van Keralit en kunststof kozijnen geplaatst. Op de verdieping is er in de voormalige slaapkamer een moderne en luxe badkamer gerealiseerd. Zowel de begane grond als de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming en in de woonkamer en slaapkamer is airconditioning aanwezig. Daarbij is de gehele woning voorzien van houten kozijnen (uitgezonderd de dakkapel) met HR++ beglazing. Bij de gehele verbouwing is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.

Woonoppervlakte: circa 90m²
Perceeloppervlakte: 223m²

Indeling

Begane grond
Binnenkomst aan de voorzijde van de woning in een hal met de meterkast en trapopgang. Ruime woonkamer met een mooie tegelvloer, welke over de gehele begane grond is doorgelegd, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Trapkast en aansluitende de moderne open keuken (bj. 2023). De keuken, met veel werkruimte, beschikt onder andere over een koelkast, 5-pits gaskookplaat en een stoomoven. Bijkeuken / wasruimte met opstelplaats voor de cv-ketel (bj. 2010), wasmachine- en drogeraansluitingen. Volledig betegeld moderne toiletruimte met handwasbakje.

Verdieping
Overloop met vaste kast, vloerbedekking van 100% wol, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De slaapkamer voorzien van airconditioning, vloerbedekking van 100% wol, stucwerk wanden en een stucwerk plafond bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer is mede door de aanwezigheid van de grote dakkapel ruim van opzet. Eventueel bestaat de mogelijkheid om deze kamer dan ook te splitsen in twee kleinere slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning is een grote en luxe badkamer gerealiseerd welke is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, ruime inloopdouche met sunshower, wandcloset en een wastafel met meubel.

Berging
Direct achter de woning is een stenen tuinberging gelegen. Deze berging is volledig geïsoleerd en hierdoor ook geschikt om te gebruiken als hobbyruimte.

Achtertuin
De achtertuin biedt een oase van rust en straalt luxe uit. Er zijn verschillende zitplekken gecreëerd, borders met volwassen beplanting, een gazon en in de tuin zijn verschillende fruitbomen geplant. Achterin de tuin een houten overkapping met berging.

Algemeen
– Instapklaar en recentelijk gemoderniseerd;
– Luxe keuken en badkamer;
– Hoogwaardige en duurzame materialen;
– Diepe achtertuin;
– Momenteel een energielabel D, maar er wordt een nieuw energielabel opgesteld, dit zal naar verwachting een B-label zijn;
– Goed geïsoleerd.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden