Status

Onder bod


Soort object

Vrijstaand


Perceel

346 m²


Wonen

circa 86 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan de rand van Kruisland gelegen en grenzend aan het landelijk gebied een vrijstaande woning met garage en eigen oprit. De woning is gelegen op een perceel van 346m².

De gezellige dorpskern van Kruisland biedt een kleinschalig aanbod aan voorzieningen. Er zijn hier enkele horecagelegenheden, een basisschool, kinderopvang, een supermarkt en sportverenigingen te vinden. Uitvalswegen richting onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en de Randstad zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De woning dateert van 1964 en heeft een uitbouw aan de achterzijde, waarin de bijkeuken is gesitueerd. De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en nagenoeg geheel voorzien van rolluiken. Verwarming van de woning geschiedt middels gaskachels en warmwater middels een geiser. Er is dan ook geen C.V.-installatie in de woning aanwezig. De gehele woning heeft modernisering cq. renovatie nodig.

Perceeloppervlakte: 346m²
Woonoppervlakte: circa 86m²

Indeling

Begane grond
Binnenkomst in de hal / entree met vloerbedekking, lambrisering tegen de wanden en een boardplafond. De hal is voorzien van een betegeld toilet met handwasbakje, betegelde kelder-/trapkast, meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Woonkamer opgedeeld in een zit- en eetgedeelte en in het midden een gaskachel. De woonkamer is voorzien van een tapijtvloer, behang wanden, boardplafond en houten kozijnen met dubbele beglazing. Aan de achterzijde is de woonkamer voorzien van een elektrisch rolluik. Keuken, te bereiken via de hal, met een eenvoudig keukenblok, gaskachel en geiser tbv het warmwater. Vloer gedekt met tapijttegels, deels betegelde, deels stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Aansluitend een betegelde bijkeuken met de aansluitingen voor de wasmachine. Verwarming door middel van een gaskachel. Deur naar de achtertuin, oprit en naar de garage.

Verdieping
Overloop voorzien van een tapijtvloer, deels lambrisering, deels stucwerk wanden en een boardplafond. Badkamer aan de voorzijde van de woning met tegel vloer, betegelde wanden en houten schrootjes plafond. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, toilet, inloopdouche en wordt verwarmd door middel van een elektrische kachel. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met tapijtvloer, deels kunststof schroten, deels behang wanden, boardplafond en een vaste kast. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning beide voorzien van een tapijtvloer, behang wanden, board plafond en een vaste kast. Alle slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en rolluiken.

Zolder
Bergzolder welke met een vlizotrap vanaf de overloop te bereiken is. De bergzolder is voorzien van een houten vloer, houten dakbeschot en stucwerk wanden.

Garage
Aangebouwde stenen garage met openslaande houten deuren met een oppervlakte van circa 17,5m². De garage heeft een betonvloer, betonnen wandafwerking en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten.

Tuin
Voortuin gelegen op het noordoosten en voorzien van diverse beplanting. Aan de linkerzijde van de woning een eigen oprit, welke plaats biedt aan meerdere auto’s. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en geeft een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen.

Algemeen
– Vrijstaande woning welke grenst aan het landelijk gebied;
– Eigen oprit en garage;
– Modernisering noodzakelijk;
– Prachtig uitzicht aan de achterzijde.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden