Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

295 m²


Wonen

circa 99 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Landelijk gelegen op loopafstand van de dorpskern van Kruisland en direct grenzend aan het buitengebied, een vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging en een tuin van bijna 30 meter diep op een perceel van 295m². Vanuit de woning is er aan de voorzijde direct vrij uitzicht over de landerijen en aan de achterzijde grenst de woning aan een dierenweide met daarachter een natuurgebied. Het dorp Kruisland biedt een kleinschalig aanbod aan voorzieningen zoals een basisschool, een supermarkt, enkele horecagelegenheden en sportverenigingen. Uitvalswegen richting onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en de Randstad zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De woning dateert van omstreeks 1939, maar is de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd en verbouwd. Aan de voorzijde van de woning is parkeergelegenheid op eigen grond aanwezig voor 2 auto’s. De woning is voorzien van houten kozijnen, welke zijn voorzien van dubbele beglazing. Daarnaast is nagenoeg de gehele woning voorzien van, deels elektrische, rolluiken en bevindt zich in de woonkamer airconditioning.

Indeling

Begane grond
Hal / entree met vloerbedekking, deels lambrisering deels granol wanden en houten plafond. In de hal is tevens de meterkast gesitueerd. Woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden en een balkenplafond. Het betreft een mooie lichte ruimte door de raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de ruimte. In de woonkamer bevindt zich de (afgesloten) trapopgang en een ruime trapkast. Vanuit de woonkamer is de keuken te betreden. De keuken eveneens met laminaatvloer, deels betegelde deels stucwerk wanden en houten plafond. Wederom een lichte ruimte door de grote raampartij in deze ruimte. De keukeninrichting betreft een eikenhouten keukenblok met kunststof werkblad, een koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken gelegen. De bijkeuken met tegelvloer, houten wanden en houten plafond biedt momenteel plaats aan de wasmachine/droger en vaatwasser. Aansluitend nog een toilet.

Verdieping
Overloop met vloerbedekking, granol wanden en zachtboard plafond. Middels de overloop zijn er drie slaapkamers en een badkamer te bereiken. De overloop is tevens voorzien van een vaste kast en een technische ruimte met C.V.-ketel (2017). Slaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer, deels granol deels houten wanden en houten plafond. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 13,5m² en is voorzien van een vaste kastenwand. Tweede slaapkamer gelegen aan de zijkant van de woning is voorzien van een laminaat vloer, deels granol deels houten wanden en een boardplafond. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circe 9,5m². Verder richting de achterzijde is de badkamer gelegen. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een ligbad, vaste wastafel en toilet (Sanibroyeur). Vervolgens nog een derde slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een laminaatvloer, granol wanden, houten plafond, vaste kast. Deze kamer heeft een oppervlakte van circa 7m².

Berging
Aangebouwde stenen berging welke vanuit de tuin te bereiken is. De berging heeft een betonvloer en is voorzien van elektra.

Tuin
De tuin bevindt zich voornamelijk aan de achterzijde van de woning. De achtertuin is maar liefst 29 meter diep en biedt veel privacy. De achtertuin is keurig aangelegd en voorzien van onder andere een houten overkapping, sierbestrating, een vlonder, diverse bomen en beplanting. Daarbij natuurlijk het fantastische uitzicht op de hertenweide en achterliggende landerijen.

Algemeen
– Direct grenzend aan het landelijk gebied;
– Vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde;
– Op loopafstand van de dorpskern van Kruisland;
– Privacyvolle achtertuin.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden