Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 387 m²


Wonen

circa 96 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

In het buitengebied van Wouw gelegen een vrijstaande woning met stenen berging op een perceel van 387m². Op fietsafstand gelegen van alle voorzieningen die Wouw te bieden heeft, zoals een supermarkt, basisscholen, enkele winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Het centrum van Roosendaal bevindt zich op enkele autominuten afstand. Hier zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Uitvalswegen zijn eveneens op enkele autominuten afstand gelegen. Zo zijn de steden Rotterdam, Breda en Antwerpen ook goed te bereiken.

Deze karakteristieke woning dateert van omstreeks 1929. De aanbouw is in de jaren ’70 geplaatst. De beneden verdieping verkeert in redelijke staat, maar modernisering is noodzakelijk. Zo is er bijvoorbeeld nog geen C.V.-installatie aanwezig. De bovenverdieping dient geheel gerenoveerd c.q. gemoderniseerd te worden. Verwarming van de woning geschiedt momenteel door gaskachels en warmwater middels een geiser (huur). Verder is de woning voorzien van hardhouten kozijnen met HR beglazing.

Indeling

Begane grond
Hal / entree met tegelvloer, granol wanden en schrootjes plafond. De hal biedt toegang tot de woonkamer. De woonkamer is eveneens voorzien van een tegelvloer, granol wanden en een schrootjes plafond. In de woonkamer bevindt zich de meterkast en een trapkast. Een dichte keuken met tegelvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Het keukenblok heeft een granieten aanrechtblad en is voorzien van een koel- / diepvries combinatie, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oen. De keuken biedt toegang tot een kleine hal met daarin de trapopgang naar de verdieping. Een tussenportaal met een betegelde doucheruimte en apart toilet. De berging is ook vanuit het huis middels dit portaal te bereiken.

Verdieping
De gehele verdieping dient gemoderniseerd c.q. gerenoveerd te worden en/of opnieuw te worden ingedeeld. Momenteel bestaat de verdieping uit een overloop met drie slaapkamers.

Bergzolder
Een bergzolder welke vanaf de overloop middels een losse trap te bereiken is.

Berging
Ruime aangebouwde stenen berging met een oppervlakte van circa 24m². De berging is voorzien van een betonvloer, verlichting / elektra en een wasbakje. Momenteel is hier ook de geiser (huur) gesitueerd. De berging is vanuit de woning te bereiken en zou eventueel bij de woning betrokken kunnen worden.

Tuin
De tuin is met name aan de zijkant van de woning gesitueerd en gelegen op het noordwesten. De tuin is netjes onderhouden en is langs de gevel betegeld. Verder bestaat de tuin uit volwassen beplanting en gazon. In de tuin is gemakkelijk een schutting te plaatsen, waardoor er een ruime privacyvolle tuin gecreëerd wordt.

Algemeen
– Vrijstaande woning:
– Gelegen in het buitengebied van Wouw;
– Op fietsafstand van de faciliteiten;
– Woning dient geheel gemoderniseerd te worden (met name vwb de verdieping).

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden