Status

Onder bod


Soort object

Hoekwoning


Perceel

337 m²


Wonen

circa 72 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan de rand van Kruisland gelegen hoekwoning met een vrijstaande stenen berging, dubbele garagebox en een ruime tuin. De woning is gelegen in een rustige woonomgeving, op een perceel van maar liefst 337m² waardoor er voldoende uitbreidingsmogelijkheden zijn voor de woning.
Het dorp Kruisland biedt een kleinschalig aanbod aan voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, enkele horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Uitvalswegen richting Roosendaal, Bergen op Zoom en / of de Randstad zijn op enkele autominuten te bereiken.

De woning dateert van de bouwperiode 1960-1970. Modernisering naar de huidige eisen is aan te bevelen. Het raam aan de voorzijde van de woonkamer en het raampje in de keuken zijn voorzien van dubbele beglazing, de overige ramen zijn enkelglas. Het dak is na-geïsoleerd met glaswol, verder is er zover bekend geen isolatie aanwezig. Alle kozijnen zijn vervaardigd uit hout. Verwarming van de woning geschiedt middels een moederhaard en gaskachels. De warmwatervoorziening geschiedt middels een geiser en elektrische boiler.

Woonoppervlakte: circa 72m²
Perceeloppervlakte: 337m²

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met vloerbedekking, behang wanden met lambrisering en een MDF-plafond. De voordeur is af te sluiten door middel van een handmatig rolluik. In de hal bevinden zich een toilet met handwasbakje, trapkast met meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en de dichte eetkeuken. De doorzonwoonkamer met aan de voor- en achterzijde een grote raampartij is voorzien van vloerbedekking, behang wanden en een balken plafond. De woonkamer is tevens voorzien van elektrische rolluiken en hier bevindt zich de moederhaard. Dichte eetkeuken met een eenvoudig keukenblok. De keuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en een houten schrootjes plafond. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de achtertuin. De achterdeur is eveneens af te sluiten door middel van een handmatig bediend rolluik.

Verdieping (betonvloer)
Een overloop met vloerbedekking, behang wanden met lambrisering en een houten schrootjes plafond. Slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een groot raam, vloerbedekking, behang wanden en een houten schrootjes plafond. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 10m². Tevens aan de voorzijde van de woning gelegen een betegelde doucheruimte met een wasmachine-aansluiting. Twee slaapkamers aan de achterzijde eveneens voorzien van vloerbedekking, behang wanden en houten schrootjes plafond. De slaapkamers hebben respectievelijk een oppervlakte van circa 11,5m² en 5,7m².

Tweede verdieping (houten vloer)
Middels een vaste trap te bereiken een overloop met vloerbedekking en houten dakbeschot. Hier is tevens de opstelplaats van de geiser. Werk- / hobbykamer met vloerbedekking, houten dakbeschot en een dakraam.

Tuin
De woning beschikt over zowel een voor-, zij- als achtertuin. De achtertuin, welke op het zuidwesten is gelegen, is volledig betegeld en zeer ruim te noemen. De tuin is voorzien van een opgemetselde erfafscheiding met een toegangspoort en dubbele poortdeuren zodat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld met de auto achter te komen.
Gezien de diepte van de tuin is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een forse aanbouw aan de achterzijde van de woning te realiseren.

Berging en garagebox
Achter op het perceel gelegen een vrijstaande stenen berging met een betonvloer en dak gedekt met golfplaten. De berging is voorzien van elektra. Tevens op het perceel gelegen dubbele garagebox, zonder tussenwand, met een tegelvloer en twee stalen kanteldeuren en voorzien van elektra.

Algemeen
– rustige locatie;
– ruim perceel van maar liefst 337m²;
– tuin op het zuidwesten;
– garage en een berging aanwezig.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden