Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 6.345 m²


Wonen

circa 145 m²


Slaapkamers

4

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Landelijk gelegen in het buitengebied tussen Oudenbosch en Oud Gastel een vrijstaande semi-bungalow met schuur, op een ruim bemeten perceel van maar liefst 6345m². Zowel de kern van Oudenbosch als Oud Gastel is op fietsafstand van het object gelegen. In beide plaatsen zijn nagenoeg alle denkbare voorzieningen aanwezig zoals een gevarieerd winkelaanbod, diverse horecagelegenheden, sportverenigingen en scholen. Oudenbosch beschikt tevens over een NS station. Uitvalswegen richting Roosendaal, Breda of Rotterdam bevinden zich eveneens binnen handbereik. Deze semi-bungalow is gebouwd omstreeks 1976 en is uitgevoerd met hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met toegang naar een slaapkamer, badkamer, keuken en de woonkamer. Deze hal is volledig uitgevoerd met schoonmetselwerk wanden en een schroten plafond. Betegeld toilet met handwasbakje. De slaapkamer gelegen aan de straatzijde is uitgevoerd met behangwanden, boardplafond en een vaste kast. Direct naast de slaapkamer is de badkamer gelegen. Deze eenvoudige badkamer beschikt over een douche en een wastafel. De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 37m² en beschikt over behangwanden en een schroten plafond. In deze kamer is een schoorsteen met allesbrander aanwezig. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkeuken. Deze keuken van circa 15m² beschikt over een eenvoudig kunststof keukenblok. Vanuit de keuken is de bijkeuken te betreden. In deze bijkeuken zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger aanwezig. Tevens is hier de cv ketel (huur) en de gasgeiser (huur) geplaatst. Vanuit de bijkeuken is zowel de voor- , achtertuin als ook de aangebouwde schuur te betreden.

Verdieping (houten verdiepingsvloer)
De verdieping omvat een overloop met twee grote slaapkamers en een kleinere slaapkamer.

Garage / schuur
Vanuit de bijkeuken te betreden een grote schuur / hobbyruimte van circa 9m x 12m = 108m². Deze schuur is volledig opgetrokken in spouwmuren en is uitgevoerd met een geïsoleerd dak met asbesthoudende golfplaten gedekt. In de schuur is een kantoorruimte aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een aanbouw, uitgevoerd in betonelementen, van circa 5m x 7m. Het dak van deze aanbouw is eveneens uitgevoerd met asbesthoudende golfplaten. Rondom de woning gelegen een royaal perceel met diverse gebruiksmogelijkheden. Aan de achterzijde van de woning is meer dan voldoende ruimte om een ruime achtertuin te realiseren. Naast de schuur is een groot grondstuk aanwezig met diverse volwassen boomopstanden en een vijver. De mogelijkheid bestaat om op dit deel eventueel enkele hobbydieren te houden.

Algemeen
– mooie locatie in het buitengebied, nabij uitvalswegen;
– geschikt voor bedrijf en / of hobby aan huis;
– bestemming: Bedrijf – grondwerk- en drainagebedrijf;
– eigen beregeningsbron aanwezig.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden