Status

Verkocht


Soort object

Hoekwoning


Perceel

363 m²


Wonen

circa 74 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan een rustige straat, nabij het buitengebied van Wouw, gelegen een hoekwoning met garage op een hoekperceel van 363m². Op loopafstand gelegen van alle voorzieningen die Wouw te bieden heeft, zoals een supermarkt, basisscholen, enkele winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Tevens op enkele autominuten afstand bevindt zich het centrum van Roosendaal. In het centrum van Roosendaal zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Uitvalswegen bevinden zich eveneens op enkele autominuten afstand. Zo zijn de steden Rotterdam, Breda en Antwerpen ook goed te bereiken.

De woning dateert van omstreeks 1962. De woning verkeert op sommige punten in matige staat en enige modernisering is dan ook noodzakelijk. De woning is voorzien van grotendeels houten kozijnen, welke voornamelijk zijn voorzien van enkel glas. Met deze woning kunt u nog alle kanten op en kan helemaal naar wens ingericht worden.

Indeling

Begane grond
Hal / entree met tegelvloer, behangwanden en een stucwerk plafond. Bij binnenkomst gelijk rechts bevindt zich de meterkast. De meterkast is uitgevoerd met 5 groepen. In de hal is tevens een volledig betegeld toilet en de trapopgang naar de verdieping. De hal geeft toegang tot de dichte keuken. De keuken met tegelvloer, deels betegelde deels behangwanden en stucwerk plafond. Het kunststof keukenblok is eenvoudig van aard en beschikt over een gasfornuis en afzuigkap. In de keuken is nog een kelder/provisiekast aanwezig en is de achterdeur gesitueerd waarmee de achtertuin te bereiken is. Vanuit de keuken komt men in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer heeft een laminaatvloer, behangwanden en een stucwerk plafond.

Verdieping
Het betreft hier een betonnen verdiepingsvloer. Een overloop met vloerbedekking, behangwanden, boardplafond en inbouwkast. Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en een badkamer. Twee slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde. Een kleinere slaapkamer, circa 5m², met laminaatvloer, behangwanden en zachtboard plafond. Een ruimere slaapkamer, circa 12m², met vloerbedekking, behangwanden en zachtboardplafond. Deze slaapkamer is voorzien van een kunststof kozijn met dubbelglas en een inbouwkast. Derde slaapkamer aan de achterzijde, circa 10m², met laminaatvloer, behangwanden en zachtboardplafond. Een volledig betegelde badkamer met douche en vaste wastafel.

Zolder
Middels een vlizotrap vanaf de overloop te bereiken een ruime open zolder, met een houten verdiepingsvloer. Op zolder is tevens de C.V.-ketel (huur) gesitueerd.

Garage
Bij de woning een ruime aangebouwde stenen garage, van circa 37m². De garage is uitgevoerd met een betonvloer, schoonmetselwerk wanden en houten balken plafond. Achterin de garage een aparte berging. Hier is de wasmachine-aansluiting gesitueerd en deze ruimte beschikt ook over een wasbak. De garage is tevens voorzien van verwarming, water en elektra. De dakbedekking van deze garage dateert van 2023.

Tuin
De tuin bevindt zich voornamelijk aan de achterzijde van de woning. De achtertuin is maar liefst 19 meter diep en heeft een oppervlakte van circa 176m². Deze tuin biedt nog voldoende mogelijkheden en kan nog helemaal naar wens aangelegd worden.

Algemeen
– Mooie ligging direct nabij het buitengebied van Wouw (op loopafstand van de “Kasteelweide”);
– Royale achtertuin welke geheel naar eigen smaak is in te richten;
– Ruime garage;
– Woonoppervlakte: circa 74m²;
– Perceeloppervlakte: 363m².

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden