Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

372 m²


Wonen

circa 75 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan de rand van Heerle (gemeente Roosendaal) gelegen een vrijstaande woning met stenen berging, oprit en diepe achtertuin. Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving, op een perceel van 372m² en direct nabij het landelijk gebied. De woning is centraal gelegen ten opzichte van zowel Bergen op Zoom als Roosendaal. Uitvalswegen richting de Randstad zijn op enkele autominuten van de woning gelegen.

De woning dateert van omstreeks 1900. Modernisering naar de huidige eisen is dan ook noodzakelijk. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. Er is zover bekend geen isolatie aanwezig. Verwarming geschiedt middels gaskachels en warmwater middels een huur geiser.

Perceeloppervlakte: 372 m²
Woonoppervlakte: circa 75 m²*
(* circa 24m² van de verdieping is aangemerkt als “overige inpandige ruimte” aangezien deze ruimte niet de noodzakelijke stahoogte van 2 meter heeft (om als woonoppervlakte meegerekend te mogen worden). Met aanpassingen is dit wel te realiseren en kan deze oppervlakte als woonoppervlakte worden gezien).

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met een tapijtvloer, deels lambrisering deels granol wanden en schrootjesplafond. Direct links aan de voorzijde een slaapkamer met tapijtvloer, deels behang deels schrootjes wanden en een schrootjesplafond. In deze kamer bevindt zich ook de groepenkast. Aan de voorzijde, rechts gesitueerd, de woonkamer met tapijtvloer, deels behang deels steenstrips wanden en een schrootjesplafond. De raampartijen aan de voorzijde geven een mooie lichtinval. De verwarming geschiedt middels een gaskachel en er zijn ook vaste kasten aanwezig. Keuken met tapijtvloer, betegelde wanden en een schrootjesplafond. De keuken is voorzien van een eenvoudig eiken keukenblok met gasfornuis. Verwarming door middel van een gaskachel. Provisieruimte, waar zich ook de watermeter bevindt. En vanuit de keuken een afgesloten trapopgang naar de verdieping. Aansluitend aan de keuken een lichte serre/tuinkamer met tapijtvloer, deels stucwerk, deels betegelde wanden en een schrootjesplafond. Aan de gehele achterzijde bevinden zich ramen met uitzicht over de achtertuin. Deze ruimte is eveneens voorzien van een gaskachel, de geiser (huur) en ook de wasmachine-aansluiting zijn hier gesitueerd. Een betegeld toilet. Betegelde badkamer met douche en een wastafelmeubel. Betegelde berging met tapijtvloer en een schrootjesplafond.

Verdieping
Middels de trap vanuit de keuken komt men op de overloop. De overloop met tapijtvloer, houten/behang wanden en schrootjesplafond. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, achter elkaar gelegen. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tapijtvloer, deels behang deels houten wanden en een schrootjesplafond. Door de geringe stahoogte is deze ruimte niet als woonoppervlakte meegerekend maar als overige inpandige ruimte.

Vliering
Vanaf de overloop middels een luik te bereiken een vliering. De vliering heeft een oppervlakte van circa 14,5 m².

Berging
Vanuit de tuin te bereiken een eenvoudige aangebouwde stenen berging met een lessenaar dak. De berging heeft een oppervlakte van circa 15,5 m².

Oprit en tuin
Aan de zijkant van de woning bevindt zich een oprit met betontegels. De oprit kan worden afgesloten met een hek en is circa 2,40 meter breed. Bij de woning een riante achtertuin van maar liefst 22 meter diep.

Algemeen
– Fijne rustige ligging, nabij het landelijk gebied;
– Te renoveren / moderniseren;
– Riante achtertuin (circa 22 meter diep).

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden