Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

920 m²


Wonen

circa 161 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

In het buitengebied van Kruisland gelegen een verrassende vrijstaande dijkwoning met schuur / berging en eigen parkeergelegenheid. De woning is gelegen op een perceel van 920m² en is omringd door de aangrenzende landerijen. Door de ligging, op enige afstand van de doorgaande weg, betreft het een locatie met veel rust en privacy.

De dorpskern van Kruisland biedt een kleinschalig aanbod aan voorzieningen zoals een basisschool, een supermarkt, enkele horecagelegenheden en sportverenigingen. Uitvalswegen richting onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en de Randstad zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De woning dateert van omstreeks 1907, maar gedurende de jaren is de woning diverse malen gemoderniseerd en verbouwd. De woning beschikt over een eigen oprit en parkeergelegenheid aan de dijk met plaats voor meerdere auto’s. De woning is voorzien van houten kozijnen met HR beglazing. Daarnaast is er dakisolatie en grotendeels gevelisolatie aanwezig. Verwarming van de woning geschiedt middels een propaangas gestookte C.V.-ketel en de warmwatervoorziening middels een boiler (120L).

Perceeloppervlakte: 920m²
Woonoppervlakte: circa 161m²

Indeling

Begane grond
Binnenkomst op dijkniveau in de hal welke is voorzien van een tegelvloer, kunststof wandafwerking en een Agnes platen plafond. Aan het einde van de hal bevindt zich een betegeld toilet. De hal loopt over in de keuken met deels betegelde wanden en een Agnes platen plafond met inbouwspots. De ruim opgezette keuken beschikt oa over een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, combi-magnetron, koelkast en vriezer. Aansluitend bevindt zich de eetkamer, deze is voorzien van een tegelvloer, behang wanden en een Agnes platen plafond. In de eetkamer tevens de meterkast en vanuit hier is zowel de verdieping als het onderhuis te bereiken. De keuken en eetkamer zijn daarbij uitgevoerd met elektrische vloerverwarming. De woonkamer ligt net iets hoger en is door middel van een kleine opstap te betreden. Vanuit de woonkamer heb je een fantastisch uitzicht over de uitgestrekte landerijen. De woonkamer heeft een laminaatvloer, behangwanden en een Agnes platen plafond.

Onderhuis
Via een trap vanuit de eetkamer is het onderhuis te bereiken. Op de kleine overloop is nog een inbouw-/voorraadkast. In het onderhuis een slaapkamer met laminaatvloer, behang wanden, een Agnes platen plafond en elektrische rolluiken. In de slaapkamer een vaste kast en een deur welke toegang geeft tot het buitenterras. Badkamer en suite met een keramische parketvloer, betegelde wanden en een kunststof plafond. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel en de wasmachine- en drogeraansluitingen. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming, dit is in de slaapkamer ook mogelijk. Aansluitend een berging met een betonvloer waar de C.V.-ketel (propaangas gestookt) en de boiler (120L) tbv het warmwater zijn gesitueerd.

Verdieping
Overloop voorzien van een laminaatvloer, gipswanden en een kunststof plafond. Volledig betegelde badkamer uitgevoerd met een toilet, wastafel en een ligbad met douche. Op deze verdieping twee riante slaapkamers (beide circa 25m²), beide voorzien van een dakkapel, laminaatvloer, behang wanden en kunststof plafonds. In de slaapkamer aan de voorzijde is tevens een wasmachineaansluiting aanwezig. Deze kamer zou ook uitermate geschikt zijn als thuiskantoor.

Buitenruimte / Tuin
Aan de dijk is er een eigen parkeergelegenheid met plaats voor 3 tot 4 auto’s. Daarbij is er aan de achterzijde van de woning ook nog een riante oprit met eveneens plaats voor meerdere auto’s. De oprit is verhard door middel van betonplaten. Via twee trapjes kom je op het hoger gelegen betegelde terras met overkapping. Daarnaast zijn er diverse volwassen bomen en beplanting rondom de woning aanwezig, waardoor er het hele jaar rond wel iets groeit of bloeit.

Schuur / Berging
Rechts van de woning gesitueerd een ruime schuur / berging. De schuur is opgedeeld in twee gedeeltes. Het voorste gedeelte is opgetrokken uit steen en beschikt over een handmatige garagedeur en zou ook weer als zodanig gebruikt kunnen gaan worden. Het achterste gedeelte betreft een houten schuur. Dit schuurgedeelte verkeert in matige staat en zal gerenoveerd dienen te worden. Achter dit gebouw nog een stukje braakliggende grond welke nog naar eigen wens aangelegd kan worden.

Algemeen
– ruime vrijstaande dijkwoning;
– vrij uitzicht en omringd door de landerijen;
– rust en ruimte;
– woning aangesloten op het glasvezelnetwerk (deels draadloos en deels bekabeld);
– gasaansluiting middels een propaangastank;
– riolering middels IBA systeem.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden