Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 3.285 m²


Wonen

232 m²


Slaapkamers

5

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Op een landelijke locatie gelegen met vrij uitzicht over de landerijen een vrijstaande woning met een royale schuur op een perceel van circa 3.285m². Het object is in het buitengebied van Fijnaart gelegen aan een rustige weg, midden in de polder. Ondanks de landelijke ligging zijn uitvalswegen richting onder andere Rotterdam, Breda en Antwerpen op enkele autominuten afstand gelegen. De dorpskern van Fijnaart, welke ook goed met de fiets te bereiken is, voorziet in de basisvoorzieningen. Zo zijn er onder andere een supermarkt, bakker, basisschool en enkele horecagelegenheden te vinden.

De woning met aangebouwde garage / berging dateert van omstreeks 1789 en de schuur dateert van omstreeks 1996. Modernisering van de gehele woning naar de huidige eisen is dan ook noodzakelijk. Enkele ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, maar verder is er voor zover bekend geen isolatie aanwezig. Verwarming geschiedt middels gaskachels en er is momenteel geen warmwater voorziening, voorheen geschiedde dit middels een elektrische boiler. De woning heeft een riante woonoppervlakte van maar liefst circa 232m², met nog volop mogelijkheden.

Indeling

Begane grond
De hal / achterentree is gelegen aan de achterzijde van de woning. Direct rechts bevindt zich de ruime eetkeuken, met een eenvoudige inrichting, waar momenteel ook de wasmachine-aansluiting is gesitueerd. Daarnaast is er vanuit de hal te bereiken een achterkamer met een houten vloer, behangwanden en een zachtboardplafond. Voorkamer met houten vloer, behangwanden en een zachtboardplafond. Aan het einde van de gang is een toilet. Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer met houten vloer, behangwanden en een zachtboardplafond. In deze kamer voormalige bedstedekasten, waarvan nu één tot doucheruimte is gemaakt. Middels een trapje te bereiken een opkamer / slaapkamer voorzien van een wastafel. In deze kamer bevindt zich de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal is daarnaast ook de ruime kelderruimte (circa 19m²) te betreden.

Verdieping
De verdieping bestaat uit een zolderruimte en drie slaapkamers. De slaapkamers zijn allen uitgevoerd met een houten vloer, behangwanden en boardplafonds.
Het overige deel is in gebruik als open zolderruimte en de mogelijkheid bestaat om hier wat extra kamers te maken.

Zolder
Met een vaste steektrap is de open zolderruimte te bereiken.

Aanbouw
In het voorste gedeelte van de aanbouw bevindt zich de keuken. Het overige deel is in gebruikt als berging / garage. De garage heeft een betonvloer, schoonmetselwerk wanden en houten openslaande deuren. De garage heeft geen isolatievoorzieningen. Deze ruimte heeft een oppervlakte van circa 30m² en is daarnaast nog voorzien van een vliering.

Schuur
De schuur is gebouwd omstreeks 1996, uitgevoerd met een zadeldak welke gedekt is met golfplaten. De gevels bestaan uit cementgevel platen en de vloer is van beton. Deze schuur met een oppervlakte van circa 15m x 28m = 420m² is uitgevoerd met twee overheaddeuren.

Bestemming
Dit object beschikt over een agrarische bestemming met de functieaanduiding “voormalig agrarisch bedrijf”. Volgens het huidige bestemmingsplan zijn de volgende functies toegestaan:
1. wonen;
2. agrarisch gebruik ten behoeve van de omliggende agrarische bedrijven;
3. statische opslag tot een maximale oppervlakte van 400m² binnen de bestaande gebouwen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar het bestemmingsplan “Buitengebied Moerdijk” (zie hiervoor: ruimtelijkeplannen.nl), informeer bij de gemeente Moerdijk of bij ons kantoor.

Algemeen
– Mooi landelijk gelegen
– Basisvoorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik
– Vrij uitzicht over de landerijen
– Modernisering is direct noodzakelijk.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden