Status

Verkocht


Soort object

Appartement


Wonen

circa 60 m²


Slaapkamers

2

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Op loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal, op een rustige locatie gelegen een te moderniseren 3-kamerappartement met berging, gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de voor- en achterzijde. Dit appartement is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal. Het centrum van Roosendaal beschikt over een gevarieerd winkelaanbod en horecagelegenheden. Uitvalswegen en het NS station bevinden zich eveneens binnen handbereik.

Het appartement dateert van omstreeks 1963 en heeft een woonoppervlakte van circa 60m².

De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR-beglazing. Een C.V.-installatie is momenteel niet aanwezig en deze dient door koper te worden geïnstalleerd. Modernisering van de woning is dan ook noodzakelijk.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Indeling

Binnenkomst middels een afgesloten portiek. Hier bevindt zich eveneens de berging behorende bij het appartement. De berging met tegelvloer heeft een oppervlakte van circa 2,8m x 2,6m = 7,3m² en is voorzien van verlichting/elektra. Via het trappenhuis, er is geen lift aanwezig, komt men bij het appartement op de tweede verdieping.

De hal met stucwerk wanden en stucwerk plafond. Vaste kast. Meterkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar. Na binnenkomst direct links de keuken met zeil op de vloer, deels betegelde, deels stucwerk wanden en stucwerk plafond. Middels een deur toegang tot het balkon aan de achterzijde. Dit balkon heeft een afmeting vanm circa 0,97m bij 2,95m.

In de hal ook een toilet met deels betegelde wanden en zachtboard plafond. Aan de voorzijde een slaapkamer, welke ook goed dienst kan doen als hobbykamer of kantoor, deze kamer is zowel via de hal als de woonkamer te betreden. Vanuit de woonkamer wordt deze kamer afgesloten met een schuifdeur. De kamer is voorzien van zeil op de vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een vaste kast. Woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Mogelijkheid tot een gashaard in de woonkamer en toegang tot een kleiner balkon aan de voorzijde. Dit balkon is circa 1,10m bij 1,60m. Middels de woonkamer komt men in de slaapkamer aan de achterzijde met aansluitend de badkamer. De slaapkamer is voorzien van een betonvloer en stucwerk plafond. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en de wasmachine-aansluiting is hier gesitueerd. Het gehele appartement is mooi licht vanwege de grote raampartijen aan zowel de voor-, als achterkant.

Algemeen
– Mooi licht appartement;
– Te moderniseren;
– Op loopafstand van het stadscentrum;
– Servicekosten: € 102,25 / maand.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden