Status

Verkocht


Perceel

166 – 225 m²


Woonoppervlakte

circa 105 m²

Foto’s

Impressie

Omschrijving

De royale tweekapper Hyacint is van alle gelijkvloerse gemakken voorzien. Op de begane grond van 72 m² kunt u wonen, slapen en baden. Zo kunt u op alle leeftijden blijven genieten van deze toekomstgerichte woning. De zonovergoten woonkamer grenst aan een ruime tuin op het noordoosten of noordwesten. Tevens kunt u boven nog een extra slaap- of werkkamer creëren. Fietsen stalt u gemakkelijk in de inpandige berging en bovendien heeft u het gemak van een parkeerplaats op eigen terrein

Het ultieme bungalow gevoel
Woningtype Hyacint wordt gekenmerkt door een brede erker met grote raampartijen die zorgen voor een lichte leefruimte. De royale begane grond zorgt met een volledig gelijksvloers woonprogramma voor comfortabel woongenot.

Indeling

Zodra u de woonkamer binnentreedt komt het licht u tegemoet. Alle ruimtes staan hier met elkaar in verbinding. De brede erker zorgt naast licht voor een fraai uitzicht op de voortuin. De woonkamer is aangesloten op het eetgedeelte van de woning. Deze staat weer in verbinding met de riante keuken. Door de optie voor een uitbouw wordt niet alleen de woonkamer nog ruimer maar creëert u tevens ook een grotere keuken, badkamer én hoofdslaapkamer.

In uw toekomstige woning in Hof van Engelbrecht geniet u van modern wooncomfort met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Door de standaard vloerverwarming wordt de warmte gelijkmatig verdeeld door het huis waardoor u het hele jaar door een prettige temperatuur ervaart. In de keuken kookt u volledig gasloos met het gemak van een inductiekookplaat. Verder is de keuken volledig uitgerust met een koelkast, afzuigkap én vaatwasser. Ook de ensuite badkamer is voorzien van alle luxe met sanitair van Sphinx en Grohe.

Kenmerken
– Woonoppervlakte circa 105 m²;
– Kavels van circa 166 m² t/m 225 m²;
– Gelijksvloers wonen op een begane grond van circa 72 m²;
– Ruime voor- en achtertuin;
– Parkeerplaats op eigen terrein;
– Slaapkamer op de begane grond met ensuite badkamer;
– Extra kamer als slaap- of hobbykamer op de verdieping;
– Inpandige berging;
– Apart toilet in de hal;
– Trapkast met aansluiting voor wasmachine en droger.

Kaart

Plattegronden