Status

Verkocht


Perceel

250 – 269 m²


Woonoppervlakte

circa 116 m²

Foto’s

Impressie

Omschrijving

De statige vrijstaand geschakelde woning Hortensia is echt een plaatje om te zien en om in te wonen. Met een volledig woonprogramma op de begane grond van maar liefst 87 m² geniet u
optimaal van gelijkvloers wonen en hoeft u geen consessies te doen op uw woonruimte. Zo slaapt u beneden met de luxe van een ensuite badkamer en loopt u vanuit de hoofdslaapkamer zo de achtertuin in, die gelegen is op het noordoosten of noordwesten. Bij thuiskomst parkeert u de auto op uw eigen oprit.

Bij woningtype Hortensia valt u letterlijk met de gezelligheid in huis. Via de open keuken loopt u door naar de ruime woonkamer. Ideaal om gasten te ontvangen! En met een ruime voor- en achtertuin zet u elke dag de bloemetjes buiten!

Indeling

De heerlijk ruime woonkamer van circa 41 m² is omringd door grote raampartijen waardoor er in de gehele woonkamer aangenaam veel licht naar binnen valt. De eyecatcher van het huis is de keuken, waar u de woning binnenkomt. Het zitgedeelte staat in verbinding met de achtertuin waardoor het ruimtelijke gevoel extra wordt benadrukt. Met de mogelijkheid tot een erker creëert u nog meer ruimte.

In uw toekomstige woning in Hof van Engelbrecht geniet u van modern wooncomfort met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Door de standaard vloerverwarming wordt de warmte gelijkmatig verdeeld door het huis waardoor u het hele jaar door een prettige temperatuur ervaart. In de keuken kookt u volledig gasloos met het gemak van een inductiekookplaat. Verder is de keuken volledig uitgerust met een koelkast, afzuigkap én vaatwasser. Ook de ensuite badkamer is voorzien van alle luxe met sanitair van Sphinx en Grohe.

Kenmerken
– Woonoppervlakte circa 116 m²;
– Gelijksvloers wonen op een begane grond van circa 87 m²;
– Ruime voor- en achtertuin;
– Slaapkamer op de begane grond met ensuite badkamer;
– Extra kamer als slaap- of hobbykamer op de verdieping;
– Inpandige berging met aansluiting voor wasmachine en droger;
– Apart toilet in de hal;
– Trapkast.

Kaart

Plattegronden