Status

Verkocht


Hoofdtype

Agrarisch


Perceeloppervlakte

3.500 m²

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Landelijk gelegen met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde, een eenvoudige woning met aangebouwde schuur en diverse bijgebouwen op een perceel van maar liefst 3500m². Dit object is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam en / of Breda en ook het NS station van Lage Zwaluwe is op minder dan 1 kilometer afstand van deze locatie gelegen. De woning met aangebouwde landbouwschuur is gebouwd omstreeks 1930 en dient geheel te worden verbouwd en gemoderniseerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en deels voorzien van dubbele beglazing. Isolatievoorzieningen zijn verder niet aanwezig. De verwarming geschiedt middels enkele petroleum gestookte kachels.

Indeling

Begane grond
Hal / entree met meterkast en trapopgang. Een woonkamer en suite aan de straatzijde met behangwanden, vaste kasten, en suite deuren en een boardplafond. Aan de achterzijde een aparte eetkamer met eveneens behangwanden en een boardplafond. In de woonkamer en de zitkamer is een gemetselde schouw aanwezig. Aan de achterzijde tegen de oorspronkelijke woning aangebouwd een keuken. Deze keuken is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblokje. Direct grenzend aan de keuken een provisieruimte. Vanuit de keuken is een bijkeuken / berging te betreden van waaruit het toilet en de betegelde badkamer (met ligbad) is te bereiken.

Verdieping (houten verdiepingsvloer)
De verdieping bestaat uit een overloop en drie slaapkamers welke zijn gerealiseerd met houten scheidingswanden.

Landbouwschuur
Tegen de woning aangebouwd een landbouwschuur met voormalige veestal, met een oppervlakte van circa 11m x 12,20m (binnenwerks) = 134,20m². Deze schuur dateert van omstreeks 1930 en is geheel opgetrokken in metselwerk, voorzien van een houten spantconstructie en een zadeldak met dakpannen gedekt.
Aan de achterzijde tegen de schuur bevindt zich een voormalige stal / berging van totaal circa 95m². Dit gebouw is opgetrokken in steen en voorzien van een lessenaarsdak welke met asbesthoudende golfplaten is gedekt. Vanuit dit deel is van binnenuit de woning te betreden.

Schuur / stal / opslag
Ruime schuur / opslagruimte van circa 80m². Dit gebouw is opgetrokken in metselwerk, uitgevoerd met houten topgevels en voorzien van een zadeldak met asbesthoudende golfplaten gedekt. Aan de achterzijde van dit gebouw is een voormalige stal aangebouwd. Ook dit gebouw is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De oppervlakte bedraagt circa 80m² (binnenwerks). Vanuit het staldeel is een werkplaats / opslagruimte te betreden. Ook deze ruimte is opgetrokken in metselwerk en uitgevoerd met een zadeldak en met asbesthoudende golfplaten gedekt. De oppervlakte
van deze ruimte bedraagt circa 74m² (binnenwerks).
Verder staan er op het perceel nog enkele kleinere bijgebouwtjes (voormalige dierenverblijven). Het ruime perceel, omgeven door veel groen, biedt vele gebruiksmogelijkheden, onder andere het houden van bijvoorbeeld enkele hobbydieren.

Bestemming
Het object heeft een agrarische bestemming. Er zijn mogelijkheden (onder voorwaarden) om deze bestemming te wijzigen naar een “plattelandswoning”.
Voor meer informatie kunt u hierover contact opnemen met ons kantoor of met de gemeente Drimmelen.

Algemeen
– object heeft een agrarische bestemming, informeer naar de mogelijkheden;
– asbesthoudende materialen aanwezig;
– volledige renovatie of sloop en nieuwbouw noodzakelijk;
– mooi perceel op een landelijke locatie gelegen.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden