Status

Verkocht


Hoofdtype

Veehouderij en akkerbouw


Perceeloppervlakte

12.39.70 Ha

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan een doorgaande weg tussen Wouw en Wouwse Plantage gelegen een agrarisch bedrijf bestaande uit een mooie langgevelboerderij, diverse agrarische bijgebouwen en totaal 12.39.70 Ha. landbouwgrond.

Woonhuis
Deze langgevelboerderij dateert van oorsprong van rond 1900 maar is gedurende jaren diverse malen verbouwd en gemoderniseerd. Van origineel is de woning uitgevoerd in steensmuren maar aan de binnenzijde zijn binnenwanden met isolatie geplaatst. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk met dubbele beglazing en gedeeltelijk voorzien van rolluiken uitgevoerd. Alle dakgoten zijn uitgevoerd in kunststof. De woning is aangesloten op riolering, gas, water, electra en glasvezel. De woning betreft een gemeentelijk monument.
Woonoppervlakte: circa 190m².

Indeling

Begane grond
Een achterentree met tegelvloer en staldeuren. Een betegelde bijkeuken met een keukenblokje en de aansluitingen voor een wasmachine en droger. Betegeld toilet. Vanuit de bijkeuken is de woonkamer te betreden. Deze ruime woonkamer van circa 47 m² is volledig uitgevoerd met een tegelvloer, deels granolwanden, deels schoonmetselwerk wanden en stucplaten plafond. In de woonkamer is tevens een houtkachel aanwezig. Direct aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de gesloten eetkeuken. Deze keuken is uitgevoerd met een keukenblok in hoekopstelling met inbouwapparatuur. Een portaal met toegang naar de tuin, een betegeld toilet en een in 2018 gemoderniseerde badkamer met een royale inloopdouche en een wastafel met meubel. Vanuit de gang, eveneens vanuit de woonkamer te betreden, is de opkamer, een kelder, een kantoorkamer en de slaapkamer te beterden. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van circa 17 m².

Verdieping
De verdieping bestaat uit een overloop en totaal drie slaapkamers. Tevens is vanuit de overloop een grote bergzolder te bereiken. Op deze bergzolder is de cv combiketel (bj. 2007) geplaatst. Eventueel bestaat de mogelijkheid om op deze zolderruimte extra slaapkamers te realiseren.

Aangebouwde schuur / stal
De aangebouwde schuur is zoals de woning geheel opgetrokken in metselwerk en uitgevoerd met een zadeldak met pannen gedekt. Deze ruimte doet thans dienst als berging en stalruimte. Oppervlakte: circa 134 m².

Landbouwschuur
De landbouwschuur is gebouwd omstreeks 1930 en is volledig opgetrokken in metselwerk met vakwerk spanten en een zadeldak met dakpannen gedekt. Dit gebouw is in gebruik als werktuigenberging. Oppervlakte circa 558 m².

Stierenstal
Deze potstal is gebouwd in 2002, volledig uitgevoerd met stalen spanten en damwandprofielplaten gevels. Het zadeldak is met asbestvrije golfplaten gedekt. Oppervlakte circe 993 m².

Werktuigenberging
De halfopen werktuigenberging is gebouwd in 2008. Dit gebouw is opgetrokken in stalen spanten en metselwerk zij- en achterwanden. Het dak is met golfplaten gedekt. Oppervlakte circa 200 m².

Voorzieningen

– de erfverharding is uitgevoerd in betonklinkers en beton;
– twee sleufsilo’s;
– beregeningsput met een capaciteit van circa 50-60 m³ (diepte circa 80 meter).

Landbouwgrond
Direct aansluitend aan de bedrijfsgebouwen en grenzend aan de Plantagebaan een perceel landbouwgrond, zijnde zandgrond van een goede kwaliteit. Het perceel is volledig gedraineerd op 10mtr. Een deel van het perceel, circa 5 hectare, is verpacht (gedurende deze periode is vervangende grond eventueel beschikbaar).

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden