Soort object

2-onder-1 kapwoning


Perceel

247 m²


Wonen

circa 92 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Op een rustige locatie in het dorp Kruisland gelegen een 2-onder-1 kapwoning met aanbouw en vrijstaande riante garage. De woning is gelegen op een perceel van 247m². Het dorp Kruisland biedt een kleinschalig aanbod aan voorzieningen zoals een basisschool, een supermarkt, enkele horecagelegenheden en sportverenigingen. Uitvalswegen richting onder andere Roosendaal, Bergen op Zoom en de Randstad zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

De woning is gebouwd omstreeks 1955, maar nadien meerdere malen gemoderniseerd en verbouwd. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, de voordeur is eveneens van kunststof. Daarnaast is de gehele woning voorzien van (deels elektrische) rolluiken. De vrijstaande schuur / garage opgetrokken uit een staalconstructie heeft deels damwandprofielplaten en deels kunststof planken wanden en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur is deels geïsoleerd.

Indeling

Begane grond
Hal met eikenhouten vloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond. Tevens in de hal een volledig betegeld toilet, de meterkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal komt men in de open keuken. De keuken heeft een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. De keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting met een koelkast, vaatwasser en een combi-magnetron. Tevens is er een kookeiland aanwezig met een Bora kookplaat (met geïntegreerde afzuiging) en een natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de keuken is ook een kleine kelderruimte te bereiken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime bijkeuken met tegelvloer, deels betegelde, deels granol muren en een gipsplaten plafond. Hier is tevens de wasmachine- en droger-aansluiting en C.V.-ketel gesitueerd.
De uitgebouwde woonkamer is uitgevoerd met een mooie eikenhouten vloer, spachtelputz/stucwerk wanden en stucwerk plafond. Voorzien van een houtkachel en aan de achterzijde een schuifpui over de gehele breedte van de woonkamer. Aan de voorzijde ook een groot raam. Deze raampartijen aan alle zijden van de woning zorgen voor een mooie lichtinval.

Verdieping
Middels de trapopgang vanuit de hal komt men op de overloop. Leuk detail is het raampje in het trapgat, welke voor fijn daglicht zorgt. De overloop voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond geeft toegang tot drie slaapkamers (met een oppervlakte van 6m², 8m² en 10m²) en een badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Aan de voorzijde van de woning nog een slaapkamer met eveneens een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Tot slot een volledig betegelde badkamer met een stucwerk plafond. De badkamer is voorzien van een designradiator, vaste wastafel met badkamermeubel en een inloopdouche. De gehele verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken.

Zolder
Middels een vlizotrap op de overloop te bereiken, een bergzolder.

Tuin
Zowel de voor- als achtertuin zijn netjes aangelegd. De achtertuin beschikt over een terras met houten vlonder, een kleine houten tuinberging en de tuin is afgeschermd middels een houten schuifbare poort waardoor de garage met een auto is te bereiken.

Garage
In de achtertuin een ruime garage met een oppervlakte van circa 32m², welke is voorzien van verlichting/elektra. Aan de tuinkant is de schuur betimmerd met kunststof panelen. De garage wordt afgesloten middels een elektrisch rolluik en ook is er een loopdeur aanwezig. Het dak van deze garage is met asbesthoudende golfplaten gedekt.

Algemeen
– Gelegen op een rustige locatie;
– Ruime garage;
– Gedurende de jaren gemoderniseerd;
– Volledig voorzien van rolluiken en grotendeels kunststof kozijnen;

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden