Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

2.600 m²


Wonen

circa 107 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Op een landelijke locatie gelegen met vrij uitzicht over de landerijen een vrijstaande woning met een royale schuur op een perceel van 2.600m². Dit object heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting onder andere Rotterdam en Breda. Op minder dan 1 kilometer afstand is er tevens een NS-station gelegen. Het centrum van Lage Zwaluwe voorziet in de basisvoorzieningen. Zo is er onder andere een supermarkt, horecagelegenheden en een basisschool.

De woning en schuur dateren van omstreeks 1954. De woning is vanaf 2018 bijna geheel gemoderniseerd en gerenoveerd. De woning beschikt over vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een warmtepomp. De entree, keuken en de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Het huidige energielabel (G) dateert van voor de verbouwing en deze zal dus sterk zijn verbeterd gezien de duurzaamheidsmaatregelen die vanaf 2018 tijdens de verbouwingen zijn getroffen.

Indeling

Begane grond
Hal / entree met tegelvloer en de trapopgang naar de verdieping. Meterkast welke is vernieuwd in 2019. De hal geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie visgraat tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Aan de voorzijde van de woonkamer vindt men de eetruimte en aan de achterzijde het zitgedeelte, met schuifpui van waaruit de achtertuin is te betreden. Vanuit de woonkamer heeft men tevens toegang tot de kelderruimte (circa 5,8m²).
Daarnaast is de woonkamer voorzien van vloerverwarming en een houtkachel. Een dichte keuken, welke dateert uit 2019, met tegelvloer, deels betegelde, deels stucwerk wanden en een mooie open nok. Aan weerszijde ramen met vrij uitzicht en hierdoor is het tevens een mooie lichte ruimte. Het plafond is voorzien van inbouwspots. De keuken is verder van alle gemakken voorzien met een inductie-kookplaat, (dubbele)oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-magnetron. Vervolgens een tweede hal / entree met tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Een deels betegeld toilet met handwasbakje. Volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche en vaste wastafel. Vanuit de hal betreedt men een berging met betonvloer. Deze ruimte dient nog gemoderniseerd te worden en kan goed dienen als bijkeuken. Momenteel is hier de warmtepomp-installatie en wasmachine-aansluiting gesitueerd. Aansluitend nog een berging van circa 27m². Deze ruimte kan nog helemaal naar eigen inzicht worden ingericht/verbouwd, bijvoorbeeld een mooie tuinkamer of hobbyruimte/kantoor aan huis.

Verdieping (houten verdiepingsvloer)
Een overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Volledig betegeld toilet met handwasbakje. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, allen voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Tevens hebben alle slaapkamers een dakraam. Twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde welke zijn voorzien van een rolluik. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste wastafel en een inbouwkast.

Schuur
Een schuur opgetrokken uit steen met een betonvloer en het dak is met pannen gedekt. Deze authentieke landbouwschuur is voorzien van meerdere houten loopdeuren en aan de voorzijde openslaande houten deuren. Aan de achterzijde van de schuur schuifdeuren van damwandprofielplaten. Deze schuur kan dienst doen als werkplaats, hobbyruimte en / of als stal voor hobbydieren.

Tuin
De tuin is omheind en voorzien van volwassen bomen, gras en een terras. Aansluitend nog een stuk grond welke goed dienst kan doen als bijvoorbeeld weide voor hobbydieren.

Bestemming
Het object heeft de bestemming Bedrijf – Agrarisch verwant en technisch hulpbedrijf en is onderdeel van het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Drimmelen. Er zijn mogelijkheden (onder voorwaarden) om deze bedrijfsbestemming te wijzigen naar de bestemming Wonen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons kantoor of met de gemeente Drimmelen.

Algemeen
– Landelijk gelegen op een mooie locatie
– Vrij uitzicht aan zowel voor- als achterzijde
– Ideale locatie om wonen en werken te combineren

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden