Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

1.637 m²


Wonen

circa 159 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan een rustige straat aan de rand van Wouw gelegen een vrijstaande woning met grote schuur op een perceel van 1.637 m². Aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen en zicht op de molen “De Arend”. Op loopafstand gelegen van alle voorzieningen die Wouw te bieden heeft, zoals een supermarkt, basisscholen, enkele winkels, restaurants en sportfaciliteiten. Tevens op enkele autominuten afstand bevindt zich het centrum van Roosendaal. In het centrum van Roosendaal zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Uitvalswegen bevinden zich eveneens op enkele autominuten afstand. Zo zijn de steden Rotterdam, Breda en Antwerpen ook goed te bereiken.

Deze karakteristieke woning dateert van omstreeks 1951. De woning verkeert in een nette staat maar enige modernisering is noodzakelijk. De woning is voorzien van houten kozijnen. Verwarming van de woning geschiedt middels een HR-combi ketel (bj. 2014). Daarnaast is er in de woonkamer een open haard aanwezig. De woning is mooi ruim en biedt veel mogelijkheden en kan, met aanpassingen, helemaal naar wens ingericht worden.

Perceeloppervlakte 1.637 m²
Woonoppervlakte circa 159 m²

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Indeling

Begane grond
Hal / entree met marmeren vloer en behangwanden. Volledig betegeld toilet met handwasbakje. De meterkast en trapopgang naar de verdieping bevinden zich eveneens in de hal. Vanuit de hal is zowel de woonkamer, als de keuken te betreden. De woonkamer, links gesitueerd in de woning, is voorzien van een massief eiken parketvloer en behang wanden. Er is een open haard en authentieke en suite deuren waardoor men de mooie lichte eetkamer betreedt. Deze eetkamer is eveneens voorzien van een massief eiken parketvloer, behang wanden en een schrootjesplafond. In het plafond zit een lichtkoepel en de grote ramen aan de achterzijde geven een mooi uitzicht over de (aan te leggen) achtertuin en de molen van Wouw. Aansluitend bevindt zich nog een kantoorruimte. Naast de eetkamer een ruime lichte serre met eveneens een lichtkoepel, hier is een gas-aansluiting aanwezig voor bijvoorbeeld een gasfornuis. Via de serre komt men in de keuken. De deels betegelde keuken is voorzien van een eenvoudig eiken keukenblokje. Via de keuken is de kelderruimte te bereiken. De kelderruimte heeft een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Verdieping
Vanuit de hal is de verdieping te betreden. De overloop met massief eiken parketvloer, behang wanden en boardplafond, geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een massief eiken parketvloer, vloerbedekking of houten vloer, behang wanden en boardplafonds. De slaapkamers aan de linkerzijde van de woning zijn voorzien van vaste kasten, welke zorgen voor veel bergruimte. De betegelde badkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een ligbad en een vaste wastafel met meubel.

Zolder
Vanaf de overloop is de zolder middels een vaste trap te bereiken. De zolder heeft een houten vloer en men kan de houten spanten zien zitten, wat karakter geeft aan deze ruimte. De zolder is voorzien van verlichting en heeft twee dakramen, waardoor er ook daglicht is in deze ruimte.

Door de gehele woning is gebruik gemaakt van glas in lood, wat een authentieke sfeer geeft aan het huis.

Tuin
De tuin bevindt zich momenteel voornamelijk aan de voor-, en zijkant van de woning. Aan de zijkant van de woning is door middel van een overstek een mooie zitplek gecreëerd. Direct achter de woning is een stuk grond gelegen van circa 985 m² groot, welke nog helemaal naar eigen wens kan worden ingericht als tuin. Momenteel is er geen achterom vanuit het huis, dit is echter wel eenvoudig te realiseren. De achtergelegen grond is wel vanuit de schuur te bereiken.

Berging
Tussen het woonhuis en de schuur bevindt zich nog een gemetselde berging. Deze berging heeft een tegelvloer, stucwerk wanden, balkenplafond en een bergzolder. De berging is voorzien van water, elektra, verwarming en de wasmachine aansluiting bevindt zich hier.

Schuur
Een gemetselde schuur met grote bergzolder, betonvloer en schoonmetselwerk wanden. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt, waaronder een aantal lichtdoorlatende golfplaten. Op de begane grond is een toilet aanwezig. Het betreft een houten verdiepingsvloer. De schuur heeft een oppervlakte van circa 200 m² en is voorzien van water, elektra, openslaande deuren en een loopdeur welke uitkomt op de achtergelegen grond.

Bestemming
Dit object beschikt momenteel over een bedrijfsbestemming (Enkelbestemming: Bedrijf -2), maar omzetting naar de bestemming woondoeleinden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Door de huidige eigenaren is tevens bij de gemeente Roosendaal een verzoek ingediend om de bestemming van het object te wijzigen naar de bestemming “woondoeleinden” waarbij er ter plaatse van de bestaande schuur een extra bouwkavel ontstaat voor de bouw van een vrijstaande woning. Aan deze procedure zijn voorwaarden en kosten verbonden en voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons kantoor en / of de gemeente Roosendaal.

Algemeen
– Mooie ligging met vrij uitzicht op de molen;
– Object met veel mogelijkheden, zoals een combinatie van wonen en werken;
– Zeer royale achtertuin welke geheel naar eigen smaak is in te richten;
– Multifunctionele schuur.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden