Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

527 m²


Wonen

circa 99 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan de rand van Kruisland gelegen een vrijstaande woning met stenen berging, kas, eigen oprit en diepe achtertuin. Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving, op een royaal perceel van 572m² en grenzend aan het landelijk gebied. Het dorp Kruisland biedt een kleinschalig aanbod aan voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, enkele horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Uitvalswegen richting Roosendaal, Bergen op Zoom en / of de Randstad zijn op enkele autominuten te bereiken.

De woning is gebouwd omstreeks 1966. Modernisering naar de huidige eisen is noodzakelijk. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van dubbele beglazing, maar verder is er zover bekend geen isolatie aanwezig. Verwarming geschiedt middels een moederhaard en warmwater middels een elektrische huurboiler. De woning is op een prachtige en vooral rustige locatie gelegen met weids uitzicht aan de achterzijde.

Woonoppervlakte: circa 99m²
Perceeloppervlakte: 527m²

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met vloerbedekking, deels lambrisering, deels stucwerk wanden en zachtboard plafond. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal komt men in de woonkamer met vloerbedekking, stucwerk wanden en zachtboard plafond. In de woonkamer heeft men mooie lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant. Vanuit de hal is tevens de eetkamer te betreden. De eetkamer is voorzien van een betonvloer, deels betegelde, deels stucwerk wanden en zachtboard plafond. Hier is tevens een eenvoudig keukenblok met wasbak gesitueerd. In de eetkamer bevindt zich ook de moederhaard. Via de eetkamer komt men in de (bij-)keuken terecht. Deze keuken voorzien van een betonvloer, deels betegelde en deels stucwerk wanden, is uitgerust met een eenvoudig kunststof keukenblok met koelkast. In deze ruimte is de warmwater boiler en wasmachine-aansluiting te vinden en een volledig betegeld toilet. Vanuit de (bij-)keuken heeft men toegang tot de achtertuin.

Verdieping
Deze woonlaag betreft een houten verdiepingsvloer. De overloop, met vaste kast, geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, deels stucwerk wanden, deels behang wanden, een zachtboard plafond en vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van dubbel glas. Daarnaast geeft één van de slaapkamers aan de achterzijde toegang tot een dakterras met een mooi weids uitzicht over het achtergelegen landelijk gebied. De eenvoudige badkamer, die gelegen is aan de voorzijde van de woning, is volledig betegeld en voorzien van een douche en vaste wastafel.

Zolder
Middels een vlizotrap op de overloop te bereiken, een bergzolder met dakraam.

Tuin
Een fijne ruime tuin die zich voornamelijk aan de achterzijde van de woning bevindt. De tuin geeft veel privacy, is gelegen op het Oosten en heeft een diepte van circa 29 meter. De tuin is keurig aangelegd maar biedt nog vele mogelijkheden.
Aan de voorzijde is een oprit aanwezig en de mogelijkheid bestaat om hier een garage / berging of carport te bouwen.

Berging en Kas
Eveneens op het perceel gelegen een gemetselde berging met dakpannen gedekt, voorzien van elektra. Daarnaast ook een hobbykas, met een oppervlakte van circa 17m².

Algemeen
– Mooie ligging grenzend aan het landelijk gebied;
– Te renoveren;
– Ruim perceel van 527m² en grote achtertuin (circa 29 meter diep).

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden