Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 448 m²


Wonen

circa 346 m²


Slaapkamers

4

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Midden in de dorpskern van Moerstraten (gemeente Roosendaal) gelegen een multifunctioneel pand welke voorheen in gebruik is geweest als buurtsuper in combinatie met een zeer royale bovenwoning. Het dorp Moerstraten is ten opzichte van de plaatsen Bergen op Zoom, Roosendaal en Steenbergen zeer centraal gelegen. Uitvalswegen richting Breda, Antwerpen en Rotterdam zijn eveneens binnen enkele autominuten te bereiken en ook bos- en natuurgebied de Bergse Heide ligt binnen handbereik.

Dit object met een totale inhoud van maar liefst circa 1273m³ is in 2 delen gebouwd. De winkelruimte met verdieping welke is gelegen aan de straatzijde is gebouwd in 2000 en het achterste gedeelte is gebouwd in 2005. Het gehele object is goed geïsoleerd, voorzien van vloer-, wand- en dakisolatie en geheel uitgevoerd met dubbele beglazing en rolluiken.

De voormalige winkelruimte heeft een totale oppervlakte (winkel + verblijfsruimte) van circa 150m². Deze ruimte leent zich uitstekend voor een bedrijf, praktijk of een winkel aan huis. Ook bestaat de mogelijkheid om deze ruimte geheel bij de woning te betrekken of geschikt te maken voor dubbele bewoning.

Indeling

Begane grond
Direct aan de straatzijde gelegen een winkel- of bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van circa 79m². Deze ruimte is voorzien van een epoxy grindvloer, deels betegelde wanden, deels stucwerk wanden en een systeem plafond. Aan de achterzijde is een klein keukenblokje en een toiletruimte aanwezig. Direct aansluitend aan de winkel bevindt zich een verblijfsruimte welke in het verleden deels als opslag in gebruik was. Deze ruimte met een totale oppervlakte van circa 67m² is voorzien van dezelfde epoxy grindvloer, betegelde wanden en een systeem plafond. Ook in deze ruimte is een keukenblok aanwezig. Via de zij entree, welke tevens toegang biedt tot de bovenwoning, is er een betegeld toilet te bereiken. Aan de achterzijde is er nog een inpandige garage van circa 30m² aanwezig. Deze garage beschikt over een elektrische garagedeur.

Eerste verdieping
Vanuit de hal, met een betegeld toilet, is de zit- / eetkamer met open keuken te betreden. Deze woonkamer met keuken heeft een oppervlakte van circa 69m² en is volledig voorzien van een tegelvloer (met vloerverwarming), spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. De royale keukeninrichting omvat een keukenblok in hoekopstelling, een spoeleiland met werkruimte en een kastenwand met inbouwapparatuur. Direct aansluitend aan de zit- / eetkamer is er een tv kamer met dezelfde tegelvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. Vanuit deze zitkamer is er een weids uitzicht over het uitgestrekte landelijk gebied. Naast deze ruimte bevindt zich een bijkeuken met tegelvloer, betegelde wanden en een stucwerk plafond. In deze ruimte zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger aanwezig. Ook is er vanuit deze bijkeuken, middels een stalen trap, toegang tot de achtertuin. Vanuit de zit-/eetkamer is een centrale gang te bereiken van waaruit de totaal 5 slaapkamers en de badkamer te betreden zijn. De slaapkamers zijn allemaal uitgevoerd met laminaatvloeren, stucwerk- en behangwanden en stucwerk plafonds. De kamers hebben een oppervlakte van circa 9m² (2 slaapkamers), 10m², 12,5m² en 15m². De grootste slaapkamer beschikt tevens nog over een vaste kastenwand.

Zolder
Met een vaste trap te bereiken een ruime bergzolder.

Tuin
De achtertuin, grenzend aan het landelijk gebied, biedt veel privacy. De tuin is voorzien van een degelijke schutting. Verder is de tuin voorzien van een gazon, een terras en plantenborders. Deze tuin is middels een dubbele poort afgesloten van de oprit. In de achtertuin is een gemetseld tuinhuis / overkapping aanwezig. Dit gebouw kan gebruikt worden als tuinkamer of zelfs als een extra garage.

Bestemmingsplan
Het object heeft de bestemming: “Gemengd 3”. Volgens het bestemmingsplan is het object bestemd voor:
– detailhandel op de begane grond;
– dienstverlening op de begane grond;
– kantoren;
– maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd-/kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven, zorg en welzijn;
– wonen alsmede de uitoefening van aan-huis-gebonden-beroeps of bedrijfsmatige activiteiten;
– ter plaatse van de aanduiding ‘horeca tot en met categorie 2’ tevens horecabedrijven op de begane grond voor zover deze voorkomen in categorie 1a, 1b en 2 in de Staat van Horecabedrijven;

Algemeen
– multifunctioneel object geschikt voor vele doeleinden;
– uitstekend onderhouden;
– uitgevoerd met 29 zonnepanelen.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden