Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

470 m²


Wonen

circa 59 m²


Slaapkamers

1

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Klussers opgelet!!

Direct nabij het oude dorpscentrum van Halsteren (gemeente Bergen op Zoom) ligt deze eenvoudige, volledig te renoveren vrijstaande woning met een vrijstaande garage op een ruim perceel van maar liefst 470m².

Diverse voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, supermarkten, (basis)scholen, sportverenigingen en verschillende horeca gelegenheden zijn op loopafstand van deze woning gelegen.
Uitvalswegen richting Roosendaal, Bergen op Zoom en / of de Randstad zijn op enkele autominuten te bereiken.

Van origine dateert deze woning van omstreeks 1861. Gedurende de jaren is de woning diverse malen verbouwd, maar modernisering naar de huidige eisen van deze tijd is direct noodzakelijk. De buitengevels zijn uitgevoerd in steensmuren en isolatie is zover bekend dan ook niet aanwezig. De gehele woning is uitgevoerd met hardhouten kozijnen en enkele beglazing. Verwarming geschiedt middels gaskachels en warmwater middels een gasgeiser.

Indeling

Begane grond
Een gang / entree met meterkast (3 groepen + aardlek). Een voorkamer met betonvloer, behangwanden, boardplafond, een vaste kast en gaskachel. Werk- of slaapkamer met betonvloer, behangwanden en een boardplafond.
Zit- of eetkamer met betonvloer, behangwanden, boardplafond en trapopgang naar zolderverdieping. Gesloten keuken met een plavuizen vloer, deels betegelde, deels lambrisering wanden en stucwerk plafond. In deze keuken is een gaskachel en een geiser aanwezig. Betegelde douche- en toiletruimte.

Verdieping
Door middel van een vaste trap te bereiken een open zolderruimte. De kapspanten, gordingen en dakbeschot zijn vervangen en verkeren dan ook in een prima staat.

Garage
Naast de woning staat een eenvoudige maar praktische garage van circa 6m x 3,5m. Deze garage is opgetrokken in hout en voorzien van een zadeldak met golfplaten gedekt. Aan de voorzijde van de garage een kleine oprit.

Tuin
De tuin, geheel gelegen aan de achterzijde, is ruim 17 meter diep en 18 meter breed en dient geheel naar eigen wens te worden ingericht. Tevens is er voldoende ruimte voor uitbreiding van de woning of garage.

Algemeen
– mooi ruim perceel van 470m²;
– op loopafstand van alle voorzieningen gelegen;
– woning dient geheel te worden gerenoveerd (sloop en nieuwbouw behoort eveneens tot de mogelijkheden).

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden