Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 510 m²


Wonen

circa 174 m²


Slaapkamers

5

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Aan de rand van de bebouwde kom van Heerle (gemeente Roosendaal) een mooie vrijstaande woning met garage, oprit en tuin op een perceel van 510m². Deze woning grenst direct aan het landelijke gebied met vrij uitzicht over de landerijen. Door de gunstige ligging is zowel Roosendaal als Bergen op Zoom binnen enkele autominuten te bereiken. De woning is gebouwd in 1994 en is dan ook volledig voorzien van vloer-, wand-, dakisolatie en dubbele beglazing. De woning beschikt dan ook over een A label. Op de begane grond is een grote slaapkamer aanwezig en een speelkamer. De mogelijkheid bestaat om van één van de kamers op de begane grond een badkamer te realiseren (leidingwerk is aanwezig).

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met meterkast en trapopgang. Betegeld toilet. Vanuit de hal is de woonkamer en zijn de twee slaapkamers (waarvan één in gebruik als praktijkruimte en de andere kamer met mogelijkheid tot realisatie badkamer) te bereiken. De tuingerichte en vooral lichte woonkamer beschikt over een parketvloer, strakke stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In de zijgevel is een schuifpui aanwezig van waaruit de tuin is te bereiken. Vanuit de woonkamer zijn de keuken en de bijkeuken te betreden. De keuken is uitgevoerd met een tegelvloer en een kunststof keukeninrichting in hoekopstelling. Tussen woonkamer en de keuken bevindt zich de bijkeuken. In deze bijkeuken zijn de aansluitingen voor het witgoedapparatuur aanwezig. De twee slaap- of werkkamers gelegen op de begane grond zijn momenteel in gebruik als praktijkruimte en als speelkamer. Beide kamers zijn eventueel in gebruik te nemen als slaapkamer. De kamer gelegen aan de straatzijde was voorheen in gebruik als badkamer. De mogelijkheid bestaat om deze ruimte weer in te richten als badkamer. De afvoeren en aansluitingen zijn daarvoor nog aanwezig.

Verdieping
De verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De ouderslaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 30m² en is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Gezien de grootte van de kamer bestaat de mogelijkheid om deze te splitsen in 2 separate slaapkamers. De badkamer, gerealiseerd in 2017, is ruim van opzet en voorzien van een grote inloopdouche, een ligbad, toilet en een dubbele vaste wastafel met meubel. De slaapkamers gelegen aan de andere zijde van de woning hebben beide een oppervlakte van circa 9m². Ook deze kamers beschikken over een laminaatvloer.

Zolder
Middels een vlizotrap te betreden een ruime bergzolder.

Garage
Tegen de woning aangebouwd, te bereiken vanuit de achtertuin, een grote garage met openslaande houten deuren aan de voorzijde. De garage heeft een oppervlakte van circa 3m x 9m = 27m². Tegen de garage aangebouwd is nog een berging aanwezig en aan de voorzijde van de garage is een oprit aanwezig welke plaats biedt aan twee auto’s.

Tuin
De achtertuin grenst aan het landelijk gebied en is uitgevoerd met een groot gazon en een terras met rondom een schutting waardoor de tuin erg veel privacy biedt.

Algemeen
– mooie ruime woning met 3 slaapkamers, maar met mogelijkheid tot 5 slaapkamers;
– grenzend aan het landelijk gebied;
– gunstige ligging ten opzichte van de plaatsen Wouw, Roosendaal en Bergen op Zoom;
– op loopafstand van een speelterrein.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580

Kaart

Plattegronden