Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 483 m²


Wonen

circa 126 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Rustig gelegen in een woonwijk te Kruisland (gemeente Steenbergen) een vrijstaande woning met garage, oprit en tuin. Deze (levensloopbestendige) woning beschikt over een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Voorzieningen zoals een supermarkt, een basisschool en sportverenigingen bevinden zich op loopafstand van deze woning. Door de centrale ligging zijn de plaatsen Breda, Rotterdam en Antwerpen goed bereikbaar. Deze woning is gebouwd in 1988, voorzien van vloer-, wand- en dakisolatie. Tevens is de woning nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.

Indeling

Begane grond
Een ruime hal met schoonmetselwerk wanden, balken plafond, trapopgang en meterkast. Vanuit de hal is de gesloten eetkeuken te betreden, de woonkamer, een toiletruimte, de badkamer en de slaapkamer op de begane grond. De woonkamer is uitgevoerd met een betonvloer (met tapijt), granolwanden, een balken plafond en een gemetselde schouw met houtkachel. De gesloten eetkeuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, beschikt over een eiken keukenblok in hoekopstelling voorzien van een natuurstenen werkblad. Aan de straatzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer. Deze kamer, met een oppervlakte van 2,90m x 4m = 11,6m², is uitgevoerd met granolwanden en een balken plafond. De badkamer, vanuit de hal te betreden, beschikt over een ligbad, douchecabine en een vaste wastafel.

Verdieping (houten verdiepingsvloer)
De verdieping omvat een overloop met slaapkamers en een berging. De slaapkamers zijn gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning. Beide kamers zijn uitgevoerd met granolwanden en een gipsplaten plafond.

Garage
Tegen de woning aangebouwd bevindt zich de garage. Deze garage heeft een oppervlakte van 2,92m x 7,5m = 21,9m². Aan de voorzijde van de garage is op de eigen oprit voldoende ruimte om meerdere auto’s te plaatsen.

Tuin
De achtertuin, zuid gesitueerd, biedt veel privacy en mogelijkheden.

Algemeen
– levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond;
– rustig gelegen in woonwijk;
– achtertuin, zuid georiënteerd, met veel privacy.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden