Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 30.220 m²


Wonen

circa 199 m²


Slaapkamers

4

Foto’s

Impressie

Omschrijving

In het buitengebied van Halsteren maar grenzend aan de bebouwde kom van Bergen op Zoom, een vrijstaande woning met enkele bijgebouwen, op een royaal perceel van totaal ruim 3 hectare!

Het perceel grenst direct aan Fort Pinssen en maakt zelfs voor een gedeelte onderdeel uit van deze voormalige waterlinie waarvan de contouren nog volledig zichtbaar zijn in het groene landschap. Op loopafstand van deze locatie bevindt zich tevens natuurgebied de Melanen. Naast de vele wandelpaden en een grote natuurvijver, bevindt zich hier ook een openlucht zwembad.

De kern van Halsteren, met alle voorzieningen, maar ook het mooie stadscentrum van Bergen op Zoom zijn op korte afstand van deze locatie gelegen. Door de centrale ligging ten opzichte van de Rijkswegen A58 en de A4 zijn de plaatsen Rotterdam, Antwerpen en Breda uitstekend te bereiken.

De woning met een inhoud van circa 739m³, bouwjaar 1987, is volledig traditioneel gebouwd en uitgevoerd met hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Vloeren-, wanden- en dak zijn tevens geïsoleerd.

De woonoppervlakte bedraagt circa 200m².
Perceeloppervlakte bedraagt circa 30.220m².

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met toegang tot de woonkamer, een slaapkamer, badkamer en keuken. De hal heeft een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een schroten plafond. Betegeld toilet met handwasbakje en schroten plafond. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning met vloerbedekking, stucwerk wanden en balken plafond. Direct naast de slaapkamer is een ruime badkamer gelegen welke zowel vanuit de hal als de bijkeuken is te bereiken. Deze volledig betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, douche en wastafel.
De royale woonkamer met een oppervlakte van ruim 41m² is voorzien van deels stucwerk wanden, deels schoonmetselwerk wanden en een balken plafond. Tevens beschikt deze woonkamer over een houtkachel en openslaande deuren.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkeuken. Deze eetkeuken, uitgevoerd met een tegelvloer,deels stucwerk wanden, deels betegelde wanden en een balken plafond is voorzien van een eiken keukeninrichting met inbouwapparatuur. De kelderruimte is vanuit deze keuken te bereiken.
De ruime bijkeuken biedt plaats aan de wasmachine en droger. Ook deze ruimte beschikt over eentegelvloer en deels betegelde wanden.

Verdieping (betonvloer)
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en een grote multifunctionele verblijfsruimte van circa 26m². Deze ruimte beschikt over een klein keukenblokje en kan eventueel in gebruik worden genomen als slaapkamer. Via één van de slaapkamers is nog een (slaap-) kamer te betreden. Met enkele kleine aanpassingen bestaat de mogelijkheid om op de verdieping totaal 4 slaapkamers ingebruik te nemen.

Zolder
Middels een vlizotrap op de overloop te betreden een open zolderruimte met houten vloer. Op deze zolder is de cv ketel, bj. 1987, geplaatst.

Bijgebouwen

Schuur / werkplaats
Gebouwd in 1987. Naast de woning staat een multifunctionele schuur van totaal circa 480m² (15mx 32m). Deze schuur is volledig opgetrokken in metselwerk met aan één zijgevel damwandprofielplaten wandafwerking (deels). Deze schuur is in 2 delen verdeeld. Er is een werkplaats met betonvloer en een opslagruimte met een granulaat verharding. Het dak van het gebouw is met asbesthoudende golfplaten gedekt.

Berging
Aan de straatzijde bevindt zich nog een eenvoudige opstal. Dit gebouw is volledig opgetrokken in metselwerk en voorzien van een zadeldak met dakpannen gedekt. De oppervlakte bedraagt circa 126m².

Direct grenzend aan de opstallen een perceel weiland met boomopstanden. Een deel van het perceel, eveneens in gebruik als weiland, behoort tot de voormalige waterlinie en betreft een lager gelegen voormalige gracht. Momenteel doet dit deel dienst als paardenweide.

Bestemming
Dit object beschikt over een agrarische bestemming, maar omzetting naar de bestemming woondoeleinden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Informeer hiernaar bij ons kantoor of bij de
gemeente Bergen op Zoom.
Conform het huidige bestemmingsplan heeft het object de volgende bestemmingen:
1. Kadastraal perceel Halsteren D 3014
Enkelbestemming: Agrarisch

2. Kadastrale percelen Halsteren D 90, D 825 en 1632
Enkelbestemming: Natuur

Dubbelbestemming: Waarde – Archeologie

Dubbelbestemming: Waarde – Cultuurhistorie

Algemeen
– schitterende locatie grenzend aan natuurgebied;
– alle voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik;
– object heeft een agrarische bestemming;
– schuur / werkplaats is met asbesthoudende materialen gedekt;
– eventueel met minder grond te koop.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

In beeld

Video

Kaart

Plattegronden