Status

Verkocht


Soort object

Vrijstaand


Perceel

circa 520 m²


Wonen

circa 135 m²


Slaapkamers

2

Foto’s

Impressie

Omschrijving

In het buitengebied tussen Kruisland en Steenbergen gelegen een vrijstaande woning (slaapkamer en badkamer op de begane grond!) met aangebouwde garage op een perceel van circa 520m². Op fietsafstand van deze woning bevindt zich de dorpskern van Kruisland. In de kern van Kruisland is een supermarkt aanwezig, kleinschalige horecavoorzieningen, een basisschool en enkele sportverenigingen. De plaatsen Roosendaal en Bergen op Zoom bevinden zich op enkele autominuten afstand van deze locatie.

De woning dateert oorspronkelijk van omstreeks 1910. Gedurende de jaren is de woning diverse malen verbouwd. In 1989 is het dak van de woning vervangen en geïsoleerd (nieuwe dakplaten en dakpannen). De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Verwarming van de woning geschiedt momenteel middels elektrische radiatoren en de warmwater voorziening bestaat uit een elektrische boiler.

Woonoppervlakte: 135m².
Perceeloppervlakte: circa 520m² (wordt door het Kadaster opnieuw ingemeten).

Indeling

Begane grond
Een hal / entree met tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en schroten plafond. Vanuit de hal is de woonkamer te betreden. Deze woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is uitgevoerd met een houten vloer, behangwanden en een kunststof delen plafond.
Eveneens vanuit de hal te betreden een gesloten eetkeuken met een betonvloer, deels betegelde wanden en deels behangen wanden en een schroten plafond. De keukeninrichting bestaat uit een eenvoudig kunststof keukenblok met een elektrische kookplaat, afzuigkap en oven. De betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad en een vaste wastafel. Betegeld toilet. Een ruime slaapkamer met een betonvloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Vanuit de hal is er een ruime en praktische bijkeuken te bereiken. Deze bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden en een schroten plafond. Ook is er een eenvoudig keukenblokje en de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Vanuit de bijkeuken is de aangebouwde garage te bereiken.

Tevens is vanuit de bijkeuken en gang met achterentree bereikbaar. De tweede slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is vanuit deze gang te betreden. Ook deze slaapkamer is uitgevoerd met een betonvloer, behangwanden en een gipsplaten plafond.

Verdieping
Vanuit de hal is de verdieping te betreden. Deze verdieping is thans geheel in gebruik als bergzolder maar de mogelijkheid bestaat om hier één of twee slaapkamers extra te realiseren.

Tuin
De tuin bevindt zich voornamelijk aan de zij- en voorkant van de woning. Naast een royale oprit welke plaats biedt aan meerdere auto’s is er toch nog voldoende ruimte aanwezig
voor een terras, een grasgazon e.d.

Aan de achterzijde van de woning zal door het Kadaster een nieuwe eigendomsgrens worden uitgezet.

Algemeen
– badkamer en twee slaapkamers op de begane grond;
– op fietsafstand van de dorpskern van Kruisland gelegen;
– in 1989 zijn er geïsoleerde dakplaten op het bestaande dakbeschot aangebracht en zijn de dakpannen vervangen;
– de de golfplaten op de aanbouw zijn asbesthoudend.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580

Kaart

Plattegronden