Status

Beschikbaar


Soort object

Woon-/winkelpand


Perceel

355 m²


Wonen / Winkel

Wonen: circa 92 m²
Winkel: circa 300 m²


Slaapkamers

3

Foto’s

Impressie

Omschrijving

Woon- / Winkelpand

Midden in de dorpskern van Wouw gelegen een commerciële ruimte (te gebruiken als winkel- , kantoor-, praktijkruimte etc.) van totaal ruim 300m² met een 4-kamer appartement / bovenwoning met een woonoppervlakte van circa 92m². In de nabije omgeving bevindt zich een supermarkt, slager en een bakker.

Het grootste gedeelte van het gebouw dateert van 1996 en is volledig opgetrokken in traditioneel metselwerk, voorzien van betonvloeren en voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast is er vloer-, wand- en dakisolatie aanwezig.
Het gedeelte welke thans in gebruik is als werkplaats en uitkomt aan de Bergsestraat, is eveneens voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Indeling

Winkelruimte
De bedrijfs- / winkelruimte is te bereiken middels de entree welke is gelegen op de hoek van de Bergsestraat / Kloosterstraat. Deze ruimte met een totale oppervlakte van circa 300m² is thans ingericht als winkelruimte, een werkplaats, een afgesloten magazijn en een apart kantoor. Ook is hier een toilet en een kantine aanwezig.
Door de grote etalageruiten is er veel presentatieruimte.

De ruimte welke momenteel dienst doet als werkplaats beschikt over een eigen toegangsdeur welke is gelegen aan de Bergsestraat. Mede hierdoor bestaat de mogelijkheid om het object te splitsen zodat er meerdere separate bedrijfsruimtes kunnen ontstaan. De winkelruimte beschikt over een energielabel A.

Appartement
De ingang van het appartement is gelegen aan de Kloosterstraat nummer 2. Middels een portaal met meterkast en trapopgang is het ruime 4-kamer appartement te bereiken.

Vanuit de centrale gang zijn alle ruimtes te betreden. Zo beschikt het appartement over een woonkamer met open keuken, welke is voorzien van een laminaatvloer. De keuken beschikt over een keukenblok in hoekopstelling met onder andere een inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combimagnetron en een koelkast. De woonkamer beschikt over een Frans balkon met dubbele deuren en uitzicht op de kerk van Wouw.
De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine en twee wastafels.
De drie slaapkamers, uitgevoerd met stucwerk wanden en spacwerk plafonds hebben een oppervlakte van circa 8m² (2 stuks) en 14m².
Tevens is er nog een betegeld toilet en een technische ruimte aanwezig met cv ketel en aansluitingen voor wasmachine en droger.
Vanuit de centrale gang is het dakterras te bereiken.

Het appartement heeft een energielabel A.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan Wouw, vastgesteld op 7 juli 2008, heeft het object de bestemming “Gemengd”.
De gronden zijn dan aangewezen voor:
1. detailhandel op de begane grond;
2. dienstverlening op de begane grond;
3. kantoren;
4. maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd-/kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven, zorg en welzijn;
5. wonen
etc.

Voor het volledige bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website Ruimtelijkeplannen.nl of de gemeente Roosendaal.

Dit object biedt vele gebruiksmogelijkheden. Naast een combinatie van wonen en werken (winkel, kantoor, praktijk) bestaat er tevens de mogelijkheid om de winkelruimte eventueel om te vormen naar één of meerdere wooneenheden.
Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Alle genoemde maten zijn conform meetinstructie NEN 2580.

Kaart

Plattegronden