Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Boonhil 39 in Steenbergen 4651 VW

Boonhil 39

4651 VW Steenbergen, NL
Vraagprijs € 875.000,- k.k.
0165-302855

Kenmerken

Hoofdtype(n) Akkerbouwbedrijf Grondsoort Klei Perceeloppervlakte 02 ha 52 a 20 ca
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekend te bereiken lokatie in het buitengebied van Steenbergen, niet ver van uitvalswegen en de bebouwde kom van Steenbergen een multifunctioneel agrarisch bedrijf, gelegen op een perceel van totaal circa 2.52.20 HA.
Deze bedrijfslokatie is thans in gebruik als handels- en...
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekend te bereiken lokatie in het buitengebied van Steenbergen, niet ver van uitvalswegen en de bebouwde kom van Steenbergen een multifunctioneel agrarisch bedrijf, gelegen op een perceel van totaal circa 2.52.20 HA.
Deze bedrijfslokatie is thans in gebruik als handels- en koelbedrijf voor aardappelen en uien.

Mede door de ingebruikname van Rijksweg A4 te Steenbergen ligt deze bedrijfslokatie op een goed bereikbare lokatie te West Brabant.

Momenteel bedraagt de totale opslagcapaciteit op het bedrijf zo'n 3000 ton (kisten en los gestort). Uitbreiding hiervan behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Woonhuis
Een goed onderhouden semibungalow, welke in 1997 geheel is gemoderniseerd. Deze woning is dan ook geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbele beglazing, electrische rolluiken en dakisolatie. De begane grond is voorzien van een doorlopende tegelvloer met vloerverwarming.

Indeling begane grond:
Een hal / entree met meterkast en trapopgang. Ruime woonkeuken (met een afmeting van 4m x 5,5m) met keukenblok met o.a. een inductie kookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, koelkast, diepvries en combimagnetron.
Woonkamer met veel lichtinval (en uitzicht aan de straatzijde over landerijen) met een tegelvloer, spachtelputz wanden en MDF platen plafond met inbouwspots.
Aan straatzijde een slaap- / werk- of hobbykamer, eveneens met tegelvloer.
Betegelde douche-/ toiletruimte met douchecabine, wandcloset en een wastafel met badmeubel.

Zowel vanuit de hal als vanuit buiten is de kantoorruimte te betreden. Deze ruimte is uitgevoerd met een tegelvloer en een systeemplafond. De afmetingen van deze ruimte bedraagt 3m x 4,9m = 14,7m².

Verdieping:
De verdieping omvat een overloop met twee slaapkamers, 2e badkamer en een ruime berging. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 12m² en 12,8m².
De ruime betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (whirlpool), wandcloset en een wastafel met badmeubel.

Garage
Vrijstaande garage met aan de voorzijde een privé oprit met voldoende parkeergelegenheid. Deze garage heeft een oppervlakte van 8m x 12m = 100m² en is volledig uitgevoerd met een betonvloer, electra, verwarming, warm- / koud water en electrisch bediende garagedeur.
Tevens beschikt deze garage over een grote zolderruimte, met een vaste trap te betreden.

BEDRIJFSGEBOUWEN

Koelhuis I:
Dit koelhuis is gebouwd in 1973 / 1974 en heeft een totale oppervlakte van 18m x 32m = 576m². Deze ruimte is volledig geïsoleerd en heeft een zadeldak met damwand profielplaten gedekt.
De totale opslagcapaciteit van dit koelhuis bedraagt 1380 ton, verdeeld over:
- 15 cellen met een capaciteit van 72 ton;
- 300 ton opslagcapaciteit op middenvloer.

Koelhuis is tevens uitgevoerd met:
- houten roostervloeren, aluminium keerwanden;
- 8 ventilatoren via zijgevel en 2 ventilatoren aan achterzijde;
- centrale temperatuurregeling met vorstbeveiliging.

Koelhuis II:
Tegen koelhuis 2 aangebouwd een ruimte met een totale oppervlakte van 14m x 32m = 448m², opgetrokken in metselwerk, volledig geïsoleerd en uitgevoerd met een plat dak met bitumen gedekt.
De opslagcapaciteit bedraagt 675 kisten of 800 ton los gestort product.

Koelhuis is tevens uitgevoerd met:
- houten roostervloer;
- drie ventilatoren aan achterzijde (capaciteit 5,5 Kwatt per ventilator);
- mechanische koeling (capaciteit 24 Kwatt) met frequentieregelaar, temperatuurrregeling en bewaarcomputer.

Koelhuis / Werkplaats III:
In 1994 is dit gebouw gerealiseerd, oppervlakte circa 30m x 32m = 960m². Deze volledig geïsoleerde bedrijfsruimte is opgetrokken in damwamdprofielplaten met aan de binnenzijde underlayment platen en durox blokken.
De opslagcapaciteit bedraagt: 860 ton (kisten).

Koelhuis is tevens uitgevoerd met:
- droogwand met 3 ventilatoren (elk 4,0 Kwatt);
- droogwand met 3 ventilatoren (elk 3,3 Kwatt);
- separate sorteerrruimte en een separate volledig ingerichte werkplaats.

De roerende zaken met betrekking tot de sorteerruimte, o.a. stortbunker, leesband zijn in overleg eventueel over te nemen. Hetzelfde geldt voor de complete inrichting in de werkplaats.

WERKTUIGENBERGING:
Aan de achterzijde tegen de opslagloodsen aangebouwd bevindt zich een werktuigenloods van maar liefst 11,5m x 70,10 = 806m². Deze loods is volledig opgetrokken in damwandprofielplaten met een staalconstructie. Deze loods is gedeeltelijk met damwand profielplaten gedekt.

Interesse in dit uitstekend onderhouden, multifunctionele object? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Akkerbouwbedrijf Grondsoort Klei Nevenfunctie Nevenfunctie Bedrijf, niet agrarisch, Overig Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 875.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 52 a 20 ca Woonruimte Aantal bedrijfswoningen 1 Inhoud 510 m³ Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 1972 Kadastrale gegevens Gemeente Steenbergen Sectie AA Perceelnummer 137 Oppervlakte 2805 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Steenbergen Sectie AA Perceelnummer 139 Oppervlakte 11280 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Steenbergen Sectie AA Perceelnummer 838 Oppervlakte 6600 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Steenbergen Sectie AA Perceelnummer 1081 Oppervlakte 3270 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Steenbergen Sectie AA Perceelnummer 1082 Oppervlakte 1265 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Boonhil 39, 4651 VW Steenbergen

Reageer op objectPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring