Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een makelaar in te schakelen als men een woning (of een agrarisch object) gaat kopen. Toch is dit heel verstandig. Een makelaar kost geld, maar in het algemeen verdient U de kosten ruimschoots terug door het kunnen bedingen van een gunstigere prijs, het voorkomen van eventuele problemen en de garantie dat alles goed en duidelijk geregeld is. 

Wij, als NVM Makelaar lid van de vakgroepen Wonen & Agrarisch en Landelijk Vastgoed, kunnen U hierbij dan ook optimaal van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij goed en snel beoordelen wat een object waard is, of het in een goede staat verkeert en of het in alle opzichten voldoet aan Uw eisen.
Tevens wordt er gekeken naar de  bouwkundige staat, de onderhoudstoestand, omgevingsfactoren (bestemmingsplannen e.d.) en milieutechnische zaken.


Wanneer U het huis heeft gevonden dat helemaal bij Uw woonwensen aansluit is het belangrijk dat U een gepaste financiering vindt.
 

Hypotheekshop Roosendaal/Molenstraat

Hypotheekshop Roosendaal is eveneens gevestigd aan de Molenstraat 16 en is één van de meer dan 160 vestigingen van de grootste keten van onafhankelijk hypotheekadviseurs in het land. De Hypotheekshop is aan geen enkele bank of financiële instelling gebonden en daardoor onafhankelijk. Bij de Hypotheekshop heeft u de keuze uit hypotheken van vrijwel alle bank- en verzekeringsmaatschappijen. Maar die keuze hoeft U niet alleen te maken. Onze adviseur, Aby Maasbach, zoekt samen met U naar de hypotheekvorm die het beste bij uw wensen en levensomstandigheden aansluit. Bovendien weet onze adviseur als geen ander welke geldverstrekker de beste hypotheek voor U kan aanbieden.


 

Waarom kiest u voor Hypotheekshop Roosendaal?

Wanneer U naar een bank gaat vindt U waarschijnlijk een financiering voor Uw woning. U kunt echter bij een bank alleen kiezen uit de producten die de bank aanbiedt en de bank heeft er belang bij dat u de hypotheek bij de betreffende bank afsluit. Wanneer U kiest voor de Hypotheekshop kunt kiezen uit meerdere producten, zodat U een product vindt dat precies aansluit bij wat U zoekt. Bovendien kan de Hypotheekshop U volledige informatie geven over alle beschikbare producten. De Hypotheekshop is onafhankelijk en heeft dus geen financieel voordeel bij de keuze die U maakt.
 

Bent u op zoek naar een passende hypotheek dan staat onze adviseur graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via 0165-569750 of een kijkje nemen op onze website www.roosendaal.hypotheekshop.nl/roosendaal/centrum